×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Τσιμίκας: «Μιλάει στους συμπαίκτες του για Νάπολι»


    Δημήτρης Μαργωμένος

Τσιμίκας: «Μιλάει στους συμπαίκτες του για Νάπολι»


Ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας είναι το κεντρικό πρόσωπο των ημερών όχι μόνο σε δημοσιεύματα της Ελλάδας, αλλά και στα ρεπορτάζ της Ιταλίας. Λογικό βέβαια από τη στιγμή που υπάρχουν διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του.

Η Νάπολι θέλει τον Τσιμίκα και το έχει δείξει στην πράξη, με την επίσημη πρόταση που έχει καταθέσει στον Ολυμπιακό. Οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη.

Αν και οι Ιταλοί το πρωί της Παρασκευής ανέφεραν πως η Νάπολι έχει «παγώσει» για την ώρα τις συζητήσεις. Εξαιτίας του γεγονότος πως δεν έχει καταφέρει να δώσει τον Γκουλάμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Βούζας: Ο Λιάτσος είναι αυθεντικό ταλέντο

Από εκεί και πέρα όμως συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για το θέμα της Νάπολι.

Αναφέροντας η ιστοσελίδα «gonfialarete», πως ο Τσιμίκας μιλάει ανοιχτά στο Ρέντη για το ενδεχόμενο της μεταγραφής του. Λέγοντας πως είναι ανοιχτό το θέμα της μεταγραφής του, χωρίς όμως στο ρεπορτάζ να αναφέρει κάτι παραπάνω.

Το sportime.gr έχει αναφέρει ότι οι δύο πλευρές είχαν έρθει κοντά σε συμφωνία με την πρόταση να έχει φτάσει στα 12,5 εκατομμύρια ευρώ, «καθαρά» για το ταμείο του Ολυμπιακού. Από εκεί και πέρα όμως δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη, με τους Ιταλούς να γράφουν από δικές τους πηγές ότι υπήρξε «πάγωμα» στις διαπραγματεύσεις.

Είναι ένα θέμα το οποίο κρατάει καλά και σίγουρα θα υπάρξουν εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram