×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Τσόρι: «Συνεχίζω να βλέπω παίκτες για τον Ολυμπιακό»


    Κώστας Παπαδόπουλος

Τσόρι: «Συνεχίζω να βλέπω παίκτες για τον Ολυμπιακό»


Συνέντευξη στο «TNT Sports» έδωσε ο Τσόρι Ντομίνγκες και μίλησε για το πως κυλάει τώρα η ζωή του τις ημέρες του κορονοϊού.

Τονίζοντας στις δηλώσεις του πως ναι μεν σταμάτησε τα ταξίδια για να βλέπει παίκτες για τον Ολυμπιακό, αλλά συνεχίζει να το κάνει αυτό και στο σπίτι του:

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό και τουλάχιστον 15.000 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους. Είναι ένας ιός που δεν ξέρεις πότε τον κολλάς και πότε όχι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Θέμα στο εξωτερικό η δωρεά

Ταξίδευα πολύ διότι κάνω σκάουτινγκ παικτών για τον Ολυμπιακό. Πλέον μπορώ να το κάνω και από το σπίτι, δίχως να βγαίνω έξω. Παρακολουθώ ποδοσφαιριστές συνεχώς και προσπαθώ να δω τι ποδοσφαιριστές ταιριάζουν. Η αλήθεια είναι πως με τρία αγόρια στο σπίτι μου δεν βαριέμαι ποτέ.

Όταν υπήρχαν εμπόδια ήταν η στιγμή για να αποχωρήσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος με όσα πέτυχα ως ποδοσφαιριστής. Πήρα αποφάσεις που με έκαναν χαρούμενο».

Θυμίζουμε ο Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει επίσημα την επιστροφή του Τσόρι Ντομίνγκες στον σύλλογο. Στον ρόλο του σκάουτινγκ περισσότερο για Ισπανία και Αργεντινή.


Τελευταία Νέα