×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Βούκοβιτς: Είναι εντάξει, αλλά «κόπηκε»


    Δημήτρης Μαργωμένος

Βούκοβιτς: Είναι εντάξει, αλλά «κόπηκε»


Στους αγώνες με την Πλζεν ο Γιάγκος Βούκοβιτς είχε μείνει εκτός λίστας εξαιτίας του τραυματισμού που είχε υποστεί το διάστημα της προετοιμασίας στην Πολωνία. Τώρα όμως ο Σέρβος αμυντικός είναι εντάξει έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Δεν συμπεριλήφθηκε όμως στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για τις αναμετρήσεις με την Μπασακσεχίρ. Αυτό μπορεί να σημαίνει και πολλά όσον αφορά το μέλλον του Βούκοβιτς στον Ολυμπιακό.

Θα φανεί το επόμενο διάστημα αν θα είναι μέσα στους παίκτες που θα φύγουν από την ομάδα. Είτε με τη μορφή δανεισμού, είτε με μεταγραφή. Το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι του 2020 και δεν έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις για ανανέωση.

Βέβαια δεν αποκλείεται να αλλάξει κάτι μέχρι να αποφασίσει οριστικά ο Ολυμπιακός για την περίπτωση του Βούκοβιτς. Από τη στιγμή που υπάρχει το ενδεχόμενο να πωληθεί ο Σισέ.

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο αν πωληθεί ο Σενεγαλέζος στόπερ να κρατήσουν οι Πειραιώτες τον Σέρβο. Έτσι ώστε να καλυφτεί το κενό του Σισέ εκ των έσω και να μην κινηθούν για την απόκτηση κάποιου άλλου ποδοσφαιριστή.

Οπότε δεν αποκλείεται το θέμα του Βούκοβιτς να έχει άμεση σχέση και με αυτό του Σισέ. Κάτι που θα φανεί το επόμενο διάστημα με τις κινήσεις που θα υπάρξουν.


Τελευταία Νέα