ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Ο Σφαιρόπουλος «υποκλίθηκε» σε Σπανούλη

Για τα προβλήματα που δημιουργούν oι απουσίες και το ρεκόρ του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος έγινε πρώτος σκόρερ στη Basket League, μίλησε ο προπονητής του Ολυμπιακού
Ο Σφαιρόπουλος «υποκλίθηκε» σε Σπανούλη

Αν και για μεγάλο χρονικό διάστημα αγχώθηκε εντούτοις στο τέλος ο Ολυμπιακός κατάφερε να περάσει με το «διπλό» από την έδρα του Πανιωνίου και πλέον στρέφει την προσοχή του στη σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκα με τη Ζαλγκίρις. Μετά το τέλος του αγώνα με τους Νεοσμυρνιώτες ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ.

Αναλυτικά όσα είπε

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Όταν παίζεις με 10 παίκτες και δεκάδα ανάγκης και παίκτες που παίζουν πρώτη φορά σε μια θέση δεν είναι εύκολο να ανταποκριθείς. Ελέγχαμε μέχρι ενός σημείου το παιχνίδι. Μετά χαλαρώσαμε και δώσαμε το δικαίωμα στον Πανιώνιο να σκοράρει και να μειώσει. Χάσαμε ελεύθερα σουτ. Στο τέλος είχαμε το καθαρό μυαλό, δείξαμε χαρακτήρα, βάλαμε μεγάλα σουτ και πήραμε τη νίκη. Κρατάμε τη νίκη όχι την εμφάνιση».

Για τον Βασίλη Σπανούλη: «Ο Βασίλης είναι ένας παίκτης που δεν συναντάς εύκολα στο παγκόσμιο στερέωμα. Είναι ηγέτης, δημιουργός, τα πάντα. Είναι πρώτος σκόρερ στην Α1. Του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί δεν περνάει ούτε μία μέρα που δεν θέλει να νικήσει. Είναι η ψυχή του τέτοια που δίνει αυτό το ερέθισμα και είναι τόσο ψηλά».

Για το πρώτο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις Κάουνας: «Είναι το πρώτο παιχνίδι που είναι το πιο σημαντικό. Θέλουμε να μπούμε δυνατά. Δεν ξέρουμε την κατάσταση των τραυματιών. Ξεκινάμε από απόψε το βράδυ την προετοιμασία μας. Αν κάποιες παίκτης δεν είναι έτοιμος δεν θα τον πιέσουμε. Θέλουμε να είναι 100%. Ελπίζουμε κάποιοι να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς και να παίξουν».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Σφαιρόπουλος «υποκλίθηκε» σε Σπανούλη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.