Λαρεντζάκης: Έκανε επτά ρεκόρ καριέρας


Μαντώ Καψάλη

Λαρεντζάκης: Έκανε επτά ρεκόρ καριέρας


Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν καθοριστικός παράγοντας στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Και επισφράγισε αυτή τη μεγάλη εμφάνιση με… επτά ρεκόρ καριέρας.

Συγκεκριμένα ο Λαρεντζάκης έκανε ρεκόρ πόντων με 13, ξεπερνώντας το προηγούμενο που ήταν 11 από τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα. Στον ίδιο αγώνα είχε κάνει και ρεκόρ καριέρας στην αξιολόγηση κάτι που καταρρίφθηκε στο Τελ Αβίβ με τους 17 βαθμούς (είχε 11).

Επίσης τα 17’16’’ είναι ο περισσότερος χρόνος που έχει παίξει φέτος (είχε 15’48’’ πάλι στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα). Τα 3 αμυντικά και συνολικά ριμπάουντ επίσης είναι ρεκόρ καριέρας (είχε 2 κόντρα σε Μπασκόνια και Ερυθρό Αστέρα). Όπως και τα 2 κλεψίματα (είχε 1 εναντίον της ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα).

Μέχρι τον αγώνα του Τελ Αβίβ ο Λαρεντζάκης είχε συνολικά 22 πόντους σε 8 αγώνες αλλά με την Μακάμπι πέτυχε 13. Επίσης είχε σε 8 αγώνες 5/6 βολές όσες είχε στο Τελ Αβίβ.

Το εντυπωσιακό όμως είναι με την αξιολόγηση. Σε 8 αγώνες είχε συνολικά 10 βαθμούς (!!!) και κόντρα στην Μακάμπι έκανε 17!


Sportime Extras