Μπλατ: Αλλάζει επάγγελμα, σκέφτεται την πολιτική


Sportime Team

Μπλατ: Αλλάζει επάγγελμα, σκέφτεται την πολιτική


Ο Ντέιβιντ Μπλατ ξεκαθάρισε σε δηλώσεις που έκανε στο Ισραήλ ότι πλέον δεν θα ασχολείται με την προπονητική ως head coach, αλλά θα κάνει άλλα πράγματα, ενώ αποκάλυψε ότι έχει ως προτεραιότητα την πολιτική.

Το σοβαρό πρόβλημα υγεία που αντιμετωπίζει ο Ντέιβιντ Μπλατ φαίνεται πως τον οδηγεί οριστικά μακριά από τους πάγκους.

Ο Αμερικανοϊσραηλινός ξεκαθάρισε σε δηλώσεις που έκανε στο Ισραήλ ότι πλέον δεν θα ασχολείται με την προπονητική ως head coach, αλλά θα κάνει άλλα πράγματα, ενώ αποκάλυψε ότι έχει ως προτεραιότητα την πολιτική.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ είχε δουλέψει για τελευταία φορά ως προπονητής στον Ολυμπιακό, αλλά οι δρόμοι του με τους «ερυθρόλευκους» χώρισαν στο ξεκίνημα της σεζόν, καθώς η ομάδα δεν… τσούλαγε με τίποτα.

Στη συνέχει δούλεψε στο front office των Νικς, αλλά η συνεργασία του με την ομάδα του ΝΒΑ διακόπηκε πριν λίγο καιρό.

O Μπλατ μίλησε σε ισραηλινό ΜΜΕ για το μέλλον και τις σκέψεις που έχει για την επόμενη μέρα της καριέρας του. Εκεί έδειξε ότι αλλάζει επάγγελμα και θα ασχοληθεί με άλλα πράγματα, ενώ έδειξε ότι έχει στόχο την πολιτική.

Αναλυτικά ο Ντέιβιντ Μπλατ είπε: «Θα ήθελα να αξιοποιήσω τις εκτεταμένες εμπειρίες μου ως προπονητής, εκπροσωπώντας με κάποιον τρόπο το κράτος του Ισραήλ. Είτε στο πεδίο της διπλωματίας είτε σε αυτό της εκπαίδευσης.

Καμιά φορά κλείνει μια πόρτα, αλλά την ίδια στιγμή ανοίγει ένα παράθυρο», ανέφερε και συμπλήρωσε για την προοπτική της πολιτικής:

«Πράγματι, είναι μια βασική προτεραιότητά μου αυτή. Θα μπορούσα επίσης να γράψω ένα βιβλίο ή ακόμα να ασχοληθώ με τα media».


Sportime Extras