×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Euroleague: «Ο Ολυμπιακός τηρεί πιστά τα συμφωνηθέντα»


    Sportime Team

Euroleague: «Ο Ολυμπιακός τηρεί πιστά τα συμφωνηθέντα»


Με ανακοίνωσή της η Euroleague πιστοποίησε το ότι η ΚΑΕ Ολυμπιακός ακολουθεί πιστά τους διακανονισμούς που έχουν συμφωνηθεί με τους παίκτες για τα χρωστούμενα.

Θυμίζουμε οτι πέρσι οι ερυθρόλευκοι αντιμετώπισαν πρόβλημα ρευστότητας με αποτέλεσμα να υπάρξουν οικονομικά προβλήματα. Όπως όμως βεβαιώνει και η διοργανώτρια Αρχή όλα βαίνουν καλώς με τους αδελφούς Αγγελόπουλους να έχουν ρυθμίσει την κατάσταση και πλέον να μην υφίσταται το παραμικρό θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μπλατ: Δίπλα του όλη η Ευρώπη! (pics)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Euroleague για την ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η οικονομική διεύθυνση της διοργανώτριας Αρχής επανεξέτασε την υπόθεση που αφορούσε τον Ολυμπιακό τον περασμένο Μάιο σχετικά με τις καθυστερήσεις στις πληρωμές.

Στις 27 Μαΐου το αρμόδιο τμήμα της Euroleague είχε αναφέρει στην οικονομική διεύθυνση το συγκεκριμένο πρόβλημα και είχε αποφανθεί πως υπήρχαν σημαντικές καθυστερήσεις στις πληρωμές των παικτών.

Εκτοτε η Euroleague παρακολουθεί την πορεία των διακανονισμών που έχουν συμφωνηθεί μεταξύ Ολυμπιακού και παικτών και επιβεβαιώνει πως έχουν ακολουθηθεί πιστά όλα όσα είχαν συμφωνηθεί έχοντας καλύψει τις οφειλές που υπήρχαν».

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα