×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μετά τον Κεμζούρα έρχονται οι αλλαγές


    Sportime Team

Μετά τον Κεμζούρα έρχονται οι αλλαγές


Το πρώτο βήμα έγινε… Προκειμένου να «χτίσεις» άλλωστε θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσεις ποιος θα είναι ο προπονητής της ομάδας. Και η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την Κυριακή (20/10) ότι ο Κεστούτις Κεμζούρα από υπηρεσιακός γίνεται μόνιμος. Ως το τέλος της σεζόν.

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, όσο κι αν δεν μπορούν να το καταλάβουν όλοι. Το να δηλώνεται πλέον επίσημα ένας… σταθερός προπονητής, αυτομάτως διαλύει όλες τις φήμες ή τις δεύτερες σκέψεις. Πρώτον, ο ίδιος ο Κεμζούρα έχει πλέον το πεδίο να δουλέψει όπως θέλει μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεύτερον, οι παίκτες γνωρίζουν ότι πλέον έχουν έναν προπονητή που θα δουλέψει μαζί τους μέχρι να τελειώσει η αγωνιστική περίοδος.

Τρίτον ακόμα και ο Κεμζούρα θα μπορέσει πλέον να κάνει τις κινήσεις του, όπως επιθυμεί. Ως προπονητής του Ολυμπιακού (και όχι ως ένας που δεν γνωρίζει που θα… βρίσκεται την επόμενη εβδομάδα) θα μπορέσει να κάνει τις επαφές του με ατζέντηδες και με παίκτες ώστε να προχωρήσεις στις διορθωτικές κινήσεις.

Ο Κεμζούρα ζήτησε αλλαγές 

Αλλωστε ο Λιθουανός, μετά τον αγώνα με την Ζενίτ ξεκαθάρισε στην συνέντευξη Τύπου ότι «πρέπει να γίνουν αλλαγές»! Αυτό σημαίνει ότι από την στιγμή κατά την οποία ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποφάσισαν την μονιμοποίησή του στον πάγκο, θα πρέπει να ακολουθήσουν και όσα τους πει.

Δεν είναι μυστικό άλλωστε ότι τουλάχιστον σε πρώτη φαση ο Γουέιντ Μπάλντγουϊν και ο Ογκουστίν Ρούμπιτ βρίσκονται προς την πόρτα της εξόδου. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιοι άλλοι είναι… καλύτεροι. Αλλά σε πρώτη φάση στον Ολυμπιακό θέλουν να δώσουν πνοή στην νευραλγική θέση στο «1» αλλά και στην front line.

Διότι δεν γίνεται ο Σπανούλης, ο Μιλουτίνοφ και ο Πρίντεζης να τραβάνε όλο το ζόρι χωρίς καμία υποστήριξη λόγω του κακού σχεδιασμού και των τραγικών επιλογών του καλοκαιριού.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα