×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ντέιβιντ Μπλατ: «Ι’m still standing» (vids)


    Μαντώ Καψάλη

Ντέιβιντ Μπλατ: «Ι’m still standing» (vids)


Ντέιβιντ Μπλατ: Παραχώρησε δηλώσεις με αφορμή την πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού εν όψει της νέας σεζόν.

Μεταξύ άλλων, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Έχω στο μυαλό μου ένα τραγούδι του Έλτον Τζον. Είμαι όρθιος, όπως βλέπετε» είπε χαρακτηριστικά.

Αρχικά, ο Ντέιβιντ Μπλατ είπε: «Έχουμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε μετά το κακό φινάλε που είχαμε πέρσι, να γίνουμε μία πετυχημένη ομάδα, όπως αρμόζει στην παράδοση του Ολυμπιακού.

Έχουμε αρκετά νέα πρόσωπα στην ομάδα. Φέραμε παίκτες ταλαντούχους και πεινασμένους, αυτό θα κάνει τη διαφορά στην ομάδα.

Σίγουρα έχουμε τους παλιούς, τους πολύ γνωστούς και σπουδαίους. Αυτοί θα δώσουν τον τόνο της ομάδας».

Έπειτα, κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα παίζει έναν αγώνα την εβδομάδα, εκείνον για τη Euroleague.

«Δεν είμαι σίγουρος γι αυτό, δεν έχω την τέλεια απάντηση. Είναι κάτι καινούργιο για εμάς, πιστεύω θα το χρησιμοποιήσουμε σωστά είτε για να προετοιμάζουμε τους αγώνες είτε για να ξεκουραζόμαστε. Θα βρούμε τρόπο μέσα στη σεζόν για να το χρησιμοποιήσουμε όλο αυτό προς όφελός μας» σχολίασε.

Σχετικά με την περσινή αγωνιστική περίοδο, είπε: «Πολλά έγιναν για να είμαι ειλικρινής. Ακόμη κι έξω από τα παρκέ. Αυτά συμβαίνουν. Το θέμα είναι να μαθαίνεις από αυτά, οφείλεις να τα χρησιμοποιήσεις ως μάθημα για να προοδεύσεις.

Δεν είμαι από αυτούς που τους αρέσει να κοιτάζουν πίσω. Θα πω ότι μέχρι τον Ιανουάριο παίζαμε πολύ κοντά σε αυτό που ήθελα κι είχα στο μυαλό μου. Έγιναν πολλά όμως και κάπου χάσαμε τον δρόμο μας. Δεν έχει σημασία τι έγινε. Θέλω κάποιες μέρες με την ομάδα για να δω τι μπορούμε να παρουσιάσουμε εφέτος».

Ο Ντέιβιντ Μπλατ βρήκε το εφετινό τραγούδι

Κατόπιν επικεντρώθηκε στο πρόβλημα υγείας του: «Πρέπει το καρφί να το χτυπάς στο κεφάλι. Αυτός ήταν ο στόχος μου μέσα από το μήνυμα που έστειλα. Ήθελα να δείξω σε όλους ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα που έχουν, να το συνειδητοποιήσουν και να μην το αφήσουν να τους καταβάλλει.

Στο μυαλό μου έχω ένα τραγούδι του Έλτον Τζον, το “I’m still standing”. Στέκομαι ακόμα όρθιος, είμαι καλά. Με βλέπετε εδώ μπροστά σας. Δεν ξέρω αν αυτό θα είναι κιόλας το τραγούδι της ομάδας για εφέτος. Θα το δούμε…

Ως κάποιος που είμαι στα φώτα και “εκτίθεμαι” στον κόσμο, νιώθω ότι έχω ένα βήμα να περάσω κάποιο μήνυμα. Αυτό ήθελα να κάνω κι εγώ, να χρησιμοποιήσω με θετικό τρόπο το status μου».


Τελευταία Νέα