×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ο Βασίλης Σπανούλης μιλάει για την σχέση του με τα παιδιά του (vid)


    Μαντώ Καψάλη

Ο Βασίλης Σπανούλης μιλάει για την σχέση του με τα παιδιά του (vid)


Η Euroleague γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού στις 20 Νοεμβρίου και ετοίμασε ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον πλέον κατάλληλο. Ο Βασίλης Σπανούλης δεν θα μπορούσε να έλειπε από αυτό το αφιέρωμα.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα της Euroleague για την σχέση που έχει τα παιδιά και πως περνάει τον ελεύθερο χρόνο μαζί τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σπανούλης:

«Νομίζω ότι η πιο σημαντική αξία που μπορούμε να δώσουμε και να μεταφέρουμε στα παιδιά είναι η αγάπη, ο σεβασμός, η πειθαρχία, το να είναι καλοί άνθρωποι στην κοινωνία.

Η ζωή μου άλλαξε όταν έγινα πατέρας. Άλλαξε πολύ. Έγινα πιο ευαίσθητος, άρχισα να προσέχω περισσότερο τον εαυτό μου, άρχισα να φοβάμαι περισσότερο τα αεροπλάνα γιατί σκεφτόμουν την οικογένεια μου και, συγχρόνως αφιερώνω όλο τον ελεύθερο χρόνο μου στους δικούς μου ανθρώπους. Το μόνο που θέλω είναι να βλέπω την οικογένεια μου και να περνάω χρόνο μαζί τους!

Θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν απολαμβάνοντας τον χρόνο τους, να παίζουν, να κάνουν πράγματα που τα κάνουν χαρούμενα, να κάνουν φίλους, όχι να παίζουν συνέχεια video games αλλά να περνούν δημιουργικά τον χρόνο τους.

Αυτό που αγαπώ να κάνω με τα παιδιά μου είναι να είμαι μαζί τους, να περνάω χρόνο μαζί τους παίζοντας μπάσκετ, να παίζουμε ποδόσφαιρο, να βγαίνουμε έξω για παγωτό, να πηγαίνουμε στο λούνα παρκ, γενικώς να τα βλέπω χαρούμενα!

Όταν είμαι μαζί τους, νιώθω νεότερος, σαν να είμαι κι εγώ παιδί! Θυμάμαι κι εγώ την παιδική μου ηλικία».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα