×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός – Χαραλαμπόπουλος: «Ερυθρόλευκος» και τυπικά


    Sportime Team

Ολυμπιακός – Χαραλαμπόπουλος: «Ερυθρόλευκος» και τυπικά


Ολυμπιακός – Χαραλαμπόπουλος: Ολοκληρώθηκε η απόκτηση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου από το Λαύριο στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη ημέρες πριν.

Έχοντας πλέον ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτησή του από τους Πειραιώτες. Το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Μία κίνηση η οποία… ψηνόταν από πέρσι. Όταν ο Ολυμπιακός είχε επίσης δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη. Ο οποίος όμως έκλεισε στο Λαύριο όπου και αγωνίστηκε τη σεζόν που πέρασε.

Πλέον όμως ανήκει στον Ολυμπιακό. Με τους «ερυθρόλευκους» να αποφασίζουν να δώσουν δανεικό τον παίκτη στον Ιωνικό Νικαίας.

Οι νεοφώτιστοι ενισχύθηκαν με την απόκτηση του 22χρονου φόργουορντ. Εκεί όπου θα μπορέσει να πάρει χρόνο συμμετοχής και να βρει ξανά τον καλό του εαυτό. Διότι τα τελευταία χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί με τραυματισμούς και θέλει να κάνει ξανά το δικό του αγωνιστικό «μπαμ».

Κάτι που θέλει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος να πραγματοποιήσει στον Ιωνικό Νικαίας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ολυμπιακός – Χαραλαμπόπουλος, λοιπόν, είναι πλέον μαζί μετά και από την ολοκλήρωση της απόκτησής του. Συνεχίζοντας όμως την καριέρα του στον νεοφώτιστο Ιωνικό Νικαίας. Μετά από απόφαση που πήραν οι «ερυθρόλευκοι» για το καλύτερο του παίκτη.

Όπου θα μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής και να βελτιωθεί όπως πρέπει. Από τη στιγμή που και πέρσι ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό και έχασε ένα διάστημα από τη σεζόν με το Λαύριο.


Τελευταία Νέα