×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός: Η «στάση» κατά της Εθνικής το 2014


Ο Ολυμπιακός είχε κάνει «στάση» κατά της Εθνικής και το 2014. Εκείνη την φορά, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κάνει πίσω. Και οι τότε διεθνείς τους είχαν ενισχύσει τελικά την Εθνική στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας. Το Sportime θυμάται εκείνη την… επανάσταση.

Βέβαια, αυτή την φορά ο Ολυμπιακός λέει ότι δεν είναι πίσω από την απόφαση των Γιώργου Πρίντεζη, Αντώνη Κόνιαρη και Κώστα Παπανικολάου.

Οι τρεις παίκτες έστειλαν επιστολή στην ΕΟΚ και ξεκαθάρισαν ότι δεν θέλουν να παίξουν με την Ελλάδα στο Προολυμπιακό λόγω του «διπλοθεσίτη» (σε Εθνική και Παναθηναϊκό) Ρικ Πιτίνο.

Το 2014 ο επίσημος Ολυμπιακός είχε πρωτοστατήσει σε μια άλλη επανάσταση που είχε γίνει κατά της ΕΟΚ μέσα από την Εθνική.

Ο Ολυμπιακός το 2014 είχε ξεκαθαρίσει επίσημα ότι δεν θα στείλει τους διεθνείς  να παίξουν με την Εθνική στην τελική φάση του Μουντομπάσκετ του 2014. Οι ερυθρόλευκοι είχαν ανακοινώσει ότι αιτία η ασφάλιση των παικτών.

Η ομάδα είχε ζητήσει να δει τα ασφαλιστήρια των διεθνών παικτών. Η ΕΟΚ έλεγε ότι όλοι οι διεθνείς σε όλες τις ομάδες είναι ασφαλισμένοι από την FIBA.

Ο Ολυμπιακός ζητούσε να δει τα ασφαλιστήρια και η υπόθεση είχε γίνει μύλος. Τελικά το πρόβλημα λύθηκε και ο Ολυμπιακός έκανε πίσω.

Ετσι η Εθνική είχε στο Μουντομπάσκετ τους ερυθρόλευκους Πρίντεζη, Σλούκα Μάντζαρη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ 2014

Στην ομάδα είχαν κληθεί για προετοιμασία και οι Σπανούλης, Παπαπέτρου, Περπέρογλου.

Ο Παπαπέτρου, όμως, δεν επιλέχθηκε για την 12άδα, ενώ οι Σπανούλης, Περπέρογλου δεν πήγαν τελικά στην Εθνική. Αιτία ήταν η απόφασή τους να ξεκουραστούν εκείνο το καλοκαίρι, καθώς είχαν αντιμετωπίσει τραυματισμούς.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram