×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός: «Καθαρά» τα τεστ για τον κορονοϊό


    Στέφανος Σύριγγας

Ολυμπιακός: «Καθαρά» τα τεστ για τον κορονοϊό. Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε τα αποτελέσματα των εξετάσεων για κορονοϊό.


«Καθαρά» ήταν τα τεστ για τον κορονοϊό, στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες, τα μέλη του τεχνικού τιμ και του σταφ  της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Η αλήθεια είναι ότι στους «ερυθρόλευκους» υπήρχε μια μικρή ανησυχία για το όλο θέμα.

H KAE Ολυμπιακός είχε έναν μίνι προβληματισμό. Που είχε να κάνει φυσικά με την ανακοίνωση ότι ο Κώστας Παπανικολάου είχε βρεθεί «θετικός» στον ιό σε τεστ που είχε κάνει.

Ο «Παπ» βέβαια δεν είχε έρθει σε επαφή με συμπαίκτες του ή με μέλη της ομάδας.

Ο «ερυθρόλευκος» φόργουορντ είχε έρθει στον Πειραιά από την Θεσσαλονίκη στις 7/8. Έκανε το τεστ και βρέθηκε «θετικός» στον Covid-19, όπως είχε ανακοινώσει ο Ολυμπιακός στις 8/8.

Το γεγονός ότι ο «Παπ» (δεν έχει πάντως, ιδιαίτερο πρόβλημα με τον ιό, καθώς ήταν «ασυμπτωματικός») δεν είχε επαφή με κάποιον άλλο από την ομάδα ήταν καθησυχαστικό.

Από την άλλη, όμως, ο Covid-19 σαρώνει και πάλι στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Κι όσο να ‘ναι υπήρχε μια ανησυχία στην ομάδα μήπως και βρεθεί κι άλλος «ερυθρόλευκος» που να έχει… χτυπηθεί από τον κορονοϊό.

Η ανησυχία έφυγε όμως, πλέον από την ομάδα. Τα τεστ που είχαν κάνει οι «ερυθρόλευκοι» βγήκαν και όλα ήταν «αρνητικά».

Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει ακάθεκτος τις προπονήσεις και την προετοιμασία του. Και θα περιμένει απλά λίγες μέρες ακόμα για να ενσωματωθεί στην ομάδα και ο Παπανικολάου.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα