×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός: Μόνο προτάσεις, καμία επαφή για προπονητή


Την ίδια στιγμή που ο Σκοτ Σκάιλς παρουσιάζεται ότι βρίσκεται σε επαφές με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, οι Πειραιώτες επιμένουν ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία, με οποιονδήποτε προπονητή. Ούτε με τον Σκάιλς ούτε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ούτε με κανέναν άλλον! 

Ουσιαστικά δεν αλλάζει κάτι συγκριτικά με όσα είχε γράψει το Sportime την Τετάρτη 9/10. Παρά το γεγονός ότι ο έγκυρος, Αντριαν Βοϊναρόφσκι επικαλείται τον ατζέντη του Αμερικανού προπονητή, Κιθ Γκλας ότι υπάρχουν επαφές με τον Ολυμπιακό.

Οπως γίνεται κατανοητό από το tweet του Βοϊρανόφσκι, πρώτον με βάση τα όσα λέει ο Γκλας ο Σκάιλς έχει επαφές με τον Ολυμπιακό. Και δεύτερον, ότι (πάντα με την ομολογία του ατζέντη του) παρά το γεγονός ότι κοουτσάρισε για τελευταία φορά το 2016 (το Ορλάντο) ακόμα ενδιαφέρεται για την προπονητική.

Από την πλευρά της ΚΑΕ Ολυμπιακός, γίνεται σαφές ότι τα πάντα (είτε για τον Σκάιλς είτε για τον οποιονδήποτε άλλο προπονητή) βρίσκονται σε επίπεδο πρότασης. Δηλαδή υπάρχουν προπονητές (ανάμεσά τους και ο Σκάιλς) που έχουν προταθεί στην ομάδα. Οχι όμως ότι υπάρχουν επαφές. Είτε προχωρημένες είτε προκαταρκτικές. Οχι μόνο με τον Αμερικανό αλλά και με οποιονδήποτε προπονητή.

Αρα δεν έχει ξεφύγει τίποτα από την αρχική μορφή. Ο Κεστούτις Κεμζούρα θα καθοδηγήσει την ομάδα στους δύο αγώνες με Βαλένθια και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Στο ΣΕΦ θα γίνουν και οι δύο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ SPORTIME.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Απ’ εκεί και πέρα απομένει να δούμε πως θα εξελιχτεί η υπόθεση. Διότι δεν είναι καθόλου απίθανο η προσωρινή λύση να γίνει μόνιμη. Εξαρτάται κιόλας τι θα γίνει με τον Γιώργο Μπαρτζώκα που αποτελεί βασική επιθυμία. Αρα κανείς ακόμα δεν μπορεί να πει το παραμικρό με σιγουριά.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα