Ολυμπιακός: Πρεμιέρα στο «Monday’s Game Night against COVID-19»


Μαντώ Καψάλη

Ολυμπιακός: Πρεμιέρα στο «Monday’s Game Night against COVID-19»


Πρεμιέρα κάνει απόψε το πρόγραμμα «Mondays Game Night against COVID-19» της ΚΑΕ Ολυμπιακός, με την ομάδα του Πειραιά να φιλοξενεί απόψε στις 20:30 τον Κολοσσό Ρόδου και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Ο Ολυμπιακός θα δώσει μια σειρά φιλικών αναμετρήσεων οι οποίες θα περιλαμβάνουν κάθε φορά συγκεκριμένες δράσεις για την αντιμετώπιση του κορονοιού.

Σε όλες τις αναμετρήσεις – αρχής γενομένης από την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου και μέχρι και το τέλος της σαιζόν- θα τηρούνται όλα τα αυστηρά μέτρα και πρωτόκολλα, τόσο αυτά που επιβάλλει ο ΕΟΔΥ, όσο και τα αντίστοιχα βάσει των οποίων διεξάγονται οι αγώνες των «ερυθρόλευκων» στην Euroleague.

Ο Ολυμπιακός μέσα από αυτά τα φιλικά θέλει να αναδείξει και να επιβραβεύσει τους δημοσίους λειτουργούς (γιατρούς, νοσοκόμους βοηθητικό προσωπικό κλπ.), αλλά και ιδιώτες, που μάχονται στην πρώτη γραμμή για την καταπολέμηση της πανδημίας. Για τον λόγο αυτό σε κάθε αγώνα θα φιλοξενούνται και θα επιβραβεύονται μια κατηγορία δημοσίων λειτουργών που συμβάλλει στην καταπολέμηση του κορονοϊού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)


Sportime Extras