×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός: Επιβεβαίωση Sportime, ανακοινώνει και επίσημα την παραμονή Σπανούλη!


    Στέφανος Σύριγγας

Ολυμπιακός: Επιβεβαίωση Sportime, ανακοινώνει και επίσημα την παραμονή Σπανούλη!


Ο Ολυμπιακός δείχνει να είναι έτοιμος να ανακοινώσει και επίσημα εντός της ημέρας την παραμονή του «ναυάρχου» του Βασίλη Σπανούλη στην ηγεσία του «ερυθρόλευκου» στόλου και στη νέα αγωνιστική περίοδο.

To Sportime είχε αποκαλύψει στις 28/4 ότι ο Βασίλης Σπανούλης, αλλά και η έταιρη σημαία της ομάδας, ο Γιώργος Πρίντεζης θα παραμείνουν στους ιστούς του ΣΕΦ και στη νέα σεζόν.

Η πρώτη επιβεβαίωση ήρθε για το Sportime στις 16/6 με την ανακοίνωση της παραμονής του Γιώργου Πρίντεζη στην ομάδα και στην επόμενη σεζόν. Και έρχεται πλέον όπως όλα δείχνουν σήμερα και η δεύτερη με τον Σπανούλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όταν ο Σπανούλης άλλαζε την ιστορία και γινόταν «ερυθρόλευκος»

Από στιγμή σε στιγμή η ομάδα θα ανακοινώσει την παραμονή του εμβληματικού αρχηγού στον Ολυμπιακό και στη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ηδη ο Ολυμπιακός έκανε μια πρώτη προαναγγελία της παραμονής του «Kill Bill» στην ομάδα σήμερα σε μια μέρα με ιδιαίτερη σημασία για τον Σπανούλη και τους «ερυθρόλευκους», καθώς σαν σήμερα στις 11 Ιουλίου του 2010 η ομάδα έριχνε την βόμβα και ανακοίνωνε την μεταγραφή του «V-Span».

Ο Ολυμπιακός δημοσίευσε σήμερα ένα βίντεο από την ταινία «Ο κύκλος των χαμένων ποιητών» όπου υπήρχε η περίφημη φράση «oh captain, my captain». Η φράση φυσικά περί… αρχηγού πήγαινε στον Σπανούλη και ήταν ουσιαστικά μια προαναγγελία την ανανέωση της συνεργασίας της ομάδας με τον «Kill Bill».

ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ! ΠΑΙΞΕ ΟΠΟΙΟ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΘΕΛΕΙΣ

Τελευταία Νέα