×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Βασίλης Σπανούλης: Σοκ χάνει τη σεζόν!


Sportime Team

Βασίλης Σπανούλης: Σοκ χάνει τη σεζόν!


Ο Βασίλης Σπανούλης χάνει το υπόλοιπο της σεζόν! Ο Ολυμπιακός θα πορευθεί για το υπόλοιπο αυτής της περίεργης σεζόν δίχως τον αρχηγό του.

Όπως έγινε γνωστό ο Σπανούλης υποφέρει από ρήξη στο περονιαίο και θα πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση για να διορθώσει τη ζημιά.

Κάτι που σημαίνει πως θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, προσθέτοντας ακόμη έναν «πονοκέφαλο» στον Ντέιβιντ Μπλατ ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

O Βασίλης Σπανούλης τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Αρμάνι στο Μιλάνο. Υπέστη διάστρεμμα, το οποίο τον άφησε εκτός αγώνα και όπως αποδείχτηκε νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού επιχείρησε να ξεπεράσει το πρόβλημα με συντηρητική αγωγή, αλλά αυτό ήταν απίθανο. Την παραμονή του αγώνα με τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο Φάληρο και σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ, δοκίμασε να προπονηθεί, αλλά ένιωθε ενοχλήσεις.

Το συνεχόμενο πρόβλημα ώθησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στην απόφαση του χειρουργείου, αφού πρώτα τον υπέβαλαν σε αρκετές εξετάσεις με τις συνέπειες που ακολουθούν.

Δείτε τα σενάρια πρόκρισης του Ολυμπιακού στην οκτάδα της Euroleague.Τελευταία Νέα