Σάββατο 4 Ιουλίου 2026
Sportime

Ολυμπιακός: Στα αποδυτήρια ο Πρίντεζης!

Ο Γιώργος Πρίντεζης αποχώρησε στα μέσα της πρώτης περιόδου στον πάγκο της ομάδας του. Και μετά πήγε στα αποδυτήρια με ενοχλήσεις στη μέση!

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Ολυμπιακός: Στα αποδυτήρια ο Πρίντεζης!
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Γιώργος Πρίντεζης πήγε στα αποδυτήρια! Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να σηκώσει... κεφάλι με τίποτα! Αγωνίζεται στην αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ με... χίλια προβλήματα.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, προστέθηκε ακόμα ένα! Ο Γιώργος Πρίντεζης αποχώρησε στα μέσα της πρώτης περιόδου στον πάγκο της ομάδας του. Έμεινε ξαπλωμένος για αρκετή ώρα στο παρκέ, δεχόμενος τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό επιτελείο.

Τελικά αποχώρησε, με εμφανέστατο το πρόβλημα στο βάδισμά του, στα αποδυτήρια. Η πρώτη διάγνωση αναφέρει πως ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού έντονες ενοχλήσεις στη μέση του! Κάτι που σημαίνει πως ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού δεν αναμένεται να αγωνιστεί άλλο στο ματς με τον ΠΑΟΚ για την Basket League.

Δείτε το Live της 24ης αγωνιστικής της Basket League

Επίσης σε κατηγορίες: Stoiximan Basket League Μπάσκετ ΠΑΟΚ BC

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα