×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός: Επίσκεψη στον Όμιλο Ιατρικού Κέντρου Αθηνών (vid)


    Sportime Team

Ολυμπιακός: Επίσκεψη στον Όμιλο Ιατρικού Κέντρου Αθηνών (vid)


γΟ Ολυμπιακός επισκέπτηκε την παιδιατρική πτέρυγα του Ομίλου Ιατρικού Κέντρου Αθηνών στο Μαρούσι, με τους Μάντζαρη, Γουίλιαμ-Γκος και Τίμα να μοιράζουν δώρα για τα Χριστούγεννα.

Οι παίκτες των «ερυθρόλευκων» φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά, αλλά και με τους εργαζομένους του Ομίλου Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, που είναι χορηγός της ομάδας.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης δήλωσε: «Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Ολυμπιακός είναι έμπρακτα κοντά στα παιδιά. Είναι πολύ σημαντικό τέτοιες μέρες γιορτής και αγάπης το ότι δίνουμε χαμόγελο και χαρά σε κάποια παιδιά που αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα με την υγεία τους. Ελπίζω, έστω και για λίγο, να τα κάναμε να ξεχαστούν. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου υγεία σε όλο τον κόσμο, γιατί πραγματικά είναι το πιο σημαντικό αγαθό. Πολλές φορές το ξεχνάμε αυτό και το θεωρούμε δεδομένο, όμως, είναι λάθος».

Από την πλευρά του, ο Γιάνις Τίμα, τόνισε: «Ήταν πολύ όμορφο. Μπορείς να δεις στα πρόσωπα των παιδιών το χαμόγελο, τα μικρά δώρα που όμως εκείνα τα βλέπουν σαν ένα θαύμα. Είναι το καλύτερο συναίσθημα όταν βλέπεις τα μικρά παιδιά να χαμογελούν, επειδή εσύ έχεις κάνει κάτι για αυτά. Ελπίζω γρήγορα να γίνουν καλά και ότι καλύτερο».