Παπανικολάου: Συντηρητική αγωγή, όλα ανοιχτά


Νίκος Μπουρλάκης

Παπανικολάου: Συντηρητική αγωγή, όλα ανοιχτά


Όλα παραμένουν ανοιχτά με τον Κώστα Παπανικολάου, με το ενδεχόμενο να χάσει όλη τη σεζόν να υφίσταται αλλά προς το παρόν να αντιμετωπίζεται με συντηρητική αγωγή.

Ο Κώστας Παπανικολάου παραμένει «λαβωμένος». Όπως είχε αναφερθεί και σε ρεπορτάζ προ ημερών δεν είναι καθόλου απίθανο να μείνει εκτός όλη τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Προς το παρόν, όμως, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού υπεβλήθη σε μαγνητική. Το αποτέλεσμα ήταν εμφανές στο ότι το πρόβλημα παραμένει. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν αποφασίσει ν’ αντιμετωπίσουν την κατάσταση με συντηρητική αγωγή. Κι απ’ εκεί και πέρα, κάθε μέρα θα δίνει τις απαντήσεις της σχετικά με την κατάστασή του.

O Παπανικολάου αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 23 Δεκεμβρίου του 2020, στην Κωνσταντινούπολη. Και στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε. Έκτοτε δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει σε δράση.

Έχει ξεπεράσει τους δύο μήνες απουσίας κι αυτό δείχνει πολλά ως προς τη σοβαρότητα της κατάστασής του. Στον Ολυμπιακό περιμένουν, θα το πάνε με συντηρητική θεραπεία. Αλλά το ενδεχόμενο να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν παραμένει ορατό.

Παρεμπιπτόντως ο Παπανικολάου έχει αγωνιστεί στους 14 από τους 26 αγώνες του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν στην Euroleague.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras