×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Σπανούλης- Πρίντεζης: Για πάντα στο λιμάνι


Όλα δείχνουν ότι οι δυο μεγάλες και ιστορικές «σημαίες» του Ολυμπιακού αναμένεται να κυματίζουν και στη νέα σεζόν στον ιστό του ΣΕΦ. Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος θεωρούν ότι οι εμβληματικοί ηγέτες της ομάδας, Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης δεν πρέπει να το… κουνήσουν ρούπι από τον Πειραιά και έτσι θέλουν να τους κρατήσουν για πάντα στο λιμάνι.

Ο Πρίντεζης, βέβαια, έχει ούτως η άλλως συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν. Κάποια σενάρια ανέφεραν όμως, ότι ίσως να μην έμενε στην επόμενη χρονιά. Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, όμως, δεν θέλουν ούτε καν να ακούνε το ενδεχόμενο να μην φοράει και στη νέα σεζόν την ερυθρόλευκη φανέλα ο «Πρι».

Από την άλλη, το συμβόλαιο του Βασίλη Σπανούλη με την ομάδα ολοκληρώθηκε, ενώ ο  «V-Span» τραυματίστηκε σοβαρά φέτος, έκανε επέμβαση στους (περονιαίους τένοντες του δεξιού άκρου ποδός) και η επιστροφή του στα παρκέ θα γίνει στη νέα σεζόν. Μάλιστα είναι άγνωστο ακόμα το πότε ακριβώς θα παίξει στη νέα σεζόν. Αν δηλαδή, θα είναι έτοιμος τον Οκτώβριο ή θα πάει για πιο μετά. Αυτό θα φανεί στην πορεία της αποθεραπείας που έχει ξεκινήσει.

Οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού, όμως, δείχνουν αποφασισμένοι να κρατήσουν στην ομάδα και του χρόνου τον Σπανούλη και να τον… αποστρατεύσουν στο τέλος της χρονιάς.

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος θεωρούν ότι οι Σπανούλης και Πρίντεζης πρέπει να παραμείνουν οι «στρατηγοί» της ομάδας και στην επόμενη μέρα, η οποία δεν είναι καθόλου εύκολη.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη υπό το βάρος της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ για υποβιβασμό της ομάδας στην Α2. Αν δεν αλλάξει κάτι οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν στην Α2. Θα παίζουν, όμως, και στην Ευρωλίγκα. Εκεί η ομάδα θέλει να κάνει μια σπουδαία πορεία για να ξεπεράσει το σοκ του υποβιβασμού (αν βέβαια, ο σύλλογος δικαιωθεί στο ΑΣΕΑΔ όλα αλλάζουν) και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι θεωρούν ότι οι ηγέτες του Ολυμπιακού Σπανούλης και Πρίντεζης πρέπει να είναι μπροστάρηδες αυτής της προσπάθειας