×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Σπανούλης: «Καλύτερα στον Ολυμπιακό απ’ ότι στον Παναθηναϊκό»


    Sportime Team

Σπανούλης: «Καλύτερα στον Ολυμπιακό απ’ ότι στον Παναθηναϊκό»


Αυτές τις ημέρες στο Περιστέρι πραγματοποιείται το camp του Βαγγέλη Μάντζαρη και του αδερφού του Αντώνη και το «παρών» έδωσε ο Βασίλης Σπανούλης! Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε στα παιδιά που ήταν στο camp και τους έδωσε τις δικές του συμβουλές:

«Είστε τυχεροί που παίζετε μπάσκετ σε κλειστά γυμναστήρια και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το εκτιμάτε. Από την άλλη όμως μπράβο σας γιατί άλλοι είναι σε παραλιές και περνάνε διαφορετικά. Εσείς είστε εδώ για ώρες και κάνετε αυτό που αγαπάτε. Επίσης είστε τυχεροί που έχετε δίπλα σας τον Αντώνη και τον Βαγγέλη με τις συμβουλές που σας δίνουν.

Μπάσκετ δεν παίζουμε μόνο για γίνουμε επαγγελματίες, αλλά και για να περνάμε την ώρα μας, να κάνουμε φίλους. Να μάθουμε να συνεργαζόμαστε. Δεν γίνεται όλοι να γίνουμε πρωταθλητές, πάνω απ’ όλα μας αρέσει το παιχνίδι. Να συνεχίσετε να κάνετε αυτό που αγαπάτε. Ο αθλητισμός σας δίνει χαρές, φιλίες και να ξεπερνάτε από διάφορα προβλήματα».

Στη συνέχεια ο Βασίλης Σπανούλης απάντησε σε ερωτήσεις των παιδιών. Ένα απ’ αυτά τον ρώτησε που είχε περάσει καλύτερα, σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό: «Είναι δύο διαφορετικές ομάδες, αλλά πιστεύω ότι στον Ολυμπιακό πέρασα καλύτερα, γιατί είναι μια ομάδα που ταιριάζει καλύτερα στην ιδιοσυγκρασία μου. Πιστεύω ότι ξεκινήσαμε κάτι καινούργιο από την αρχή, κάτι πολύ δύσκολο με πολύ μικρό μπάτζετ.

Με νέα παιδιά όπως ήταν ο Βαγγέλης (σ.σ. Μάντζαρης) τότε που πρωτοήρθε στην ομάδα και ήταν πολύ μικρός. Πήραν την ευθύνη στις πλάτες τους, άντεξαν την πίεση και καταφέραμε να κάνουμε πολύ σπουδαία πράγματα. Ενώ κάποιοι δεν μας υπολόγιζαν. Και πιστεύω, ότι όλο αυτό ήταν κάτι σαν παραμύθι για μένα».

Εκείνη τη στιγμή ο Βαγγέλης Μάντζαρης συμπλήρωσε: «Το σημαντικό είναι πως αυτό που έκανε ο Βασίλης που άλλαξε ομάδα. Μας πήρε όλους από πιτσιρίκια και μέσα σε έναν χρόνο γίναμε άντρες στην κυριολεξία και πήραμε δύο Ευρωπαϊκά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και δεν ξέρω αν μπορεί να το κάνει άλλος στην Ευρώπη».

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook


Τελευταία Νέα