×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Σπανούλης, Παπανικολάου, «Μίλου» και Κόνιαρης στα μπουζούκια


    Sportime Team

Σπανούλης, Παπανικολάου, «Μίλου» και Κόνιαρης στα μπουζούκια


Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Παρασκευής πέτυχε την πρώτη του νίκη στην Euroleague και ο Βασίλης Σπανούλης μαζί τους συμπαίκτες του πήγαν στον Κωνσταντίνο Αργυρό για να το γιορτάσουν.

Όπως έκανε γνωστό το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, FANTASIA, με δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Βασίλης Σπανούλης, ο Κώστας Παπανικολάου, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ και ο Αντώνης Κόνιαρης πέρασαν την βραδιά τους με τα τραγούδια του Αργυρού.

Αναλυτικά το σχετικό Δελτίο Τύπου αναφέρει

.«Ο Κωνσταντίνος ΑΡΓΥΡΟΣ κάθε Παρασκευή και Σάββατο παρουσιάζει μια πρωτοποριακή εμπειρία διασκέδασης στο FANTASIA, που αποτελεί τον πιο #hot προορισμό στη νυχτερινή Αθήνα!

Το βράδυ της Παρασκευής ο αρχήγος της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού , Βασίλης Σπανούλης με τους συμπαίκτες του Κώστα Παπανικολάου, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Αντώνη Κόνιαρη, διασκέδασαν με τα τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού στο FANTASIA, μετά τη νίκη τους επί της Βαλένθια, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό , ο ταλαντούχος Σταν Αντιπαριώτης καθώς και η Ήβη Αδάμου, ένα απ’ τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής ποπ σκηνής!

Την πιο ξεχωριστή εμπειρία διασκέδασης έρχεται να συμπληρώσει η Animado, η Konnie Metaxa, η Ξένια Ντάνια, ο Dj Kas , οι Mc Mario & Tony».


Τελευταία Νέα