×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Τα τέσσερα λεπτά του Βασίλη Σπανούλη


    Μιχάλης Γκιουλένογλου

Τα τέσσερα λεπτά του Βασίλη Σπανούλη


Ο Βασίλης Σπανούλης χρειάστηκε μόλις τέσσερα λεπτά. Ο τίτλος είναι κυριολεκτικός. Αυτός είναι ο πραγματικός χρόνος που απαιτήθηκε για την επίτευξη της νέας συμφωνίας ανάμεσα στον Βασίλη Σπανούλη και τον Ολυμπιακό.

Διακόσια σαράντα δευτερόλεπτα. Προκειμένου να επιβεβαιωθεί η αμοιβαία εμπιστοσύνη. Αυτή του Βασίλη στον Γιώργο και τον Παναγιώτη. Και αυτή των αδελφών Αγγελόπουλων στον Σπανούλη.

Τόσο απλά.

Και κάπως έτσι, ο «V-Span» θα συμπληρώσει 10 χρόνια στον Πειραιά. Στην κίνηση που άλλαξε την καριέρα του. Και τον βίο των «ερυθρόλευκων». Ήταν νιος και… γέρασε. Που λέει ο λόγος. Αν και η σύζυγος του Σπανούλη, η Ολυμπία Χοψονίδου τόλμησε να μας δείξει τον… παππού Σπανούλη, ακόμη στα «ερυθρόλευκα».

Η αλήθεια είναι πως οι τρεις τους έμειναν για περισσότερη ώρα στο γραφείο.

Σπανούλης: Oι πέντε «ερυθρόλευκες» υπογραφές του

Σπανούλης

Στον Ολυμπιακό το 2010.

Η πρώτη ανανέωση το 2013.

Η πρώτη ανανέωση το 2013.

«Ερυθρόλευκος» και μετά το 2016.

«Ερυθρόλευκος» και μετά το 2016.

Και ξανά το 2018.

Και ξανά το 2018.

Η τελευταία ανανέωση; Θα φανεί.

Όπως συνηθίζουν, συζήτησαν για την ομάδα. Αλλά και για άλλα θέματα, περισσότερο προσωπικά.

Όσον αφορά το κομμάτι του μπάσκετ, είναι δεδομένο πως τον ενημέρωσαν για το πλάνο που έχει ο Ντέιβιντ Μπλατ για το Ολυμπιακό της σεζόν 2019-2020. Όχι πως ο Σπανούλης δεν γνώριζε. Ούτε χρειάζεται να λάβει διαβεβαιώσεις για την ποιότητα και τη δυναμική του φετινού ρόστερ.

Σε μία παράξενη, είναι η αλήθεια, σεζόν, δίχως τη Basket League.

Αυτό που μοιάζει δεδομένο είναι πως ο αρχηγός του Ολυμπιακού ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν. Ήδη κάνει προπονήσεις στο Στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας», προκειμένου να είναι έτοιμος για την έναρξη της Euroleague στις 3 Οκτωβρίου.

Μία σεζόν με ιστορική σημασία για τον Σπανούλη. Αφού μετά από 81 πόντους θα είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του θεσμού.

Και το κυνήγι στον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ο οποίος κατέχει αυτή τη θέση, θα λάβει τέλος.