×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναχαϊκή: Δείπνο αποχαιρετισμού και… επενδυτής


    Sportime Team

Παναχαϊκή: Δείπνο αποχαιρετισμού και… επενδυτής


Με ενδιαφέρον αναμένουν άπαντες στην Παναχαϊκή τις εξελίξεις στα διοικητικά.

Μπορεί η σεζόν στη Football League να ολοκληρώνεται τυπικά την Παρασκευή (10/5), όταν και θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση για φέτος, όμως το βράδυ της Πέμπτης (9/5) η ΠΑΕ είχε προγραμματίσει να παραχωρήσει δείπνο σε παίκτες και προπονητικό τιμ.

Οι ποδοσφαιριστές με τη σειρά τους θέλουν να δουν τις προθέσεις των διοικούντων και ελπίζουν στο τραπέζι να ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο.

Οι εκκρεμότητες, άλλωστε, είναι πολλές, αφού 11 συμβόλαια λήγουν, με τους παίκτες να περιμένουν να μάθουν την… τύχη τους.

Παναχαϊκή: Φήμες για επενδυτή

Μπορεί επισήμως οι μέτοχοι που έχουν ενεργό ρόλο να μην ανοίγουν τα χαρτιά τους και να περιμένουν την οριστικοποίηση των εξελίξεων, αλλά τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για ενδιαφέρον επενδυτή που θέλει να εμπλακεί με την ΠΑΕ Παναχαϊκή!

Επισήμως δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό, αλλά οι φήμες εντείνονται καθημερινά για ενδιαφέρον επενδυτή που μάλιστα δραστηριοποιείται με επιχειρήσεις στο εξωτερικό.

Και μάλιστα οι φήμες λένε ότι υπάρχει ανοικτή γραμμή με τους διοικούντες της Παναχαϊκής για να τρέξουν οι εξελίξεις.

Όμως τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα και θα φανεί αν όντως υπάρχει σοβαρός επιχειρηματίας που θέλει να εμπλακεί με τα διοικητικά της ΠΑΕ Παναχαϊκή.