×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναχαϊκή: Ζήτησε ΑΜΚ ο Δρόσος


    Sportime Team

Παναχαϊκή: Ζήτησε ΑΜΚ ο Δρόσος


Στην Παναχαϊκή περιμένουν την τυπική επιβεβαίωση της ψήφισης της περιβόητης αναδιάρθρωσης, προκειμένου να προχωρήσουν στον σχεδιασμό της επόμενης μέρας.

Παρ’ όλα αυτά, οι εξελίξεις τρέχουν, με τον Δημήτρη Δρόσο να έχει επαφές στην Πάτρα με την ομάδα των οκτώ μετόχων της ΠΑΕ με φόντο τη νέα σεζόν που πιθανότατα δεν θα είναι στη Football League.

Αυτό που τους ζήτησε είναι να γίνει αρχικά αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 250.000 ευρώ για να μετοχοποιήσει τα χρήματα που έχει βάλει ο ίδιος.

Στη συνέχεια θα μπορέσει, όπως είπε, να γίνει νέα ΑΜΚ, ώστε να βάλουν οι μέτοχοι το ποσό που αναλογεί στον καθένα.

Βέβαια, για να προχωρήσει η ΑΜΚ στην Παναχαϊκή θα πρέπει να υπάρξει έγκριση κατά πλειοψηφία στο αίτημα του Δρόσου και να συγκληθεί γενική συνέλευση των μετόχων.

Παναχαϊκή- Η αποστολή

Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (3/5), ο προπονητής της Παναχαϊκής Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε την αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League κόντρα στην Κέρκυρα (5/5-15:00).

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κολοβούρης, Καπούταγλης, Μουστακόπουλος, Ντάσιος, Παπατόλιος, Μαυριάς, Μπαστακός, Κυνηγόπουλος, Μασούρας, Αντωνακόπουλος, Πατάπης, Πλέγας, Ελευθεριάδης, Πολυχρόνης, Πολίμος, Coll, Mohsni, Montiel

Η αποστολή της Παναχαϊκής θα αναχωρήσει  για την Κέρκυρα το μεσημέρι του Σαββάτου (4/5), με αρχηγό τον Τάκη Κυριακόπουλο.