Στα μπαράζ πάει ο Παναιτωλικός μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο. Ο Τραϊανός Δέλλας δήλωσε πως ήταν μία κακή βραδιά για την ομάδα του αυτό το ματς.

Οι Αγρινιώτες παρουσιάστηκαν προβληματικοί και απροετοίμαστοι για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Ωστόσο, ο Δέλλας στη Nova αυτό που ζήτησε είναι ηρεμία ώστε να πάει στα μπαράζ η ομάδα του όπως πρέπει.

Όσα είπε μετά το 1-3: «Δεν έχει σημασία τι έγινε στα δυο προηγούμενα παιχνίδια και ας προερχόμασταν από νίκες. Θέλαμε πολύ να νικήσουμε και σήμερα, αλλά από δυο αδράνειες της άμυνας μας και σε ισάριθμες τελικές του Ατρομήτου, δεχτήκαμε τα δυο πρώτα γκολ που μας κατέβαλλαν ψυχολογικά. Ήταν μια κακή βραδιά και ένα κακό αποτέλεσμα. Το αποδεχόμαστε.

Δεν έχω ψάξει για δικαιολογίες, αλλά είχαμε πολλά προβλήματα απουσιών στα πλέι άουτ. Έχω πει ξανά. όμως, ότι η ιστορία γράφεται από τους παρόντες και όχι από τους απόντες. Και η ιστορία γράφεται με χρυσά ή μαύρα γράμματα. Είμαστε υποχρεωμένοι να γράψουμε με χρυσά γράμματα την ιστορία του Παναιτωλικού. Πρώτα θα ηρεμήσουμε και θα συγκεντρωθούμε στα μπαράζ».