×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Κάστρο: «Σε 3-4 εβδομάδες θα είμαστε καλύτεροι»


    Αντώνης Τσιράκης

Κάστρο: «Σε 3-4 εβδομάδες θα είμαστε καλύτεροι»


Μία ακόμη ήττα γνώρισε ο Παναιτωλικός, αυτή τη φορά από την ΑΕΚ. Ο Λουίς Κάστρο ήταν απογοητευμένος μετά το ματς, αλλά έχει πίστη στο πλάνο του. Λίγες εβδομάδες προθεσμία ζήτησε για να διορθωθούν τα λάθη.

Αρχικά ο Κάστρο είπε: «Η ομάδα πρέπει να σκοράρει. Νομίζω ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος απέναντι σε μια καλή ομάδα. Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα στο γήπεδο. Όποιος θέλει να κερδίσει πρέπει να σκοράρει. Θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό.

Πιστεύω ότι βελτιωνόμαστε. Σε τρεις με τέσσερις εβδομάδες θα είμαστε καλύτεροι. Από τα παιχνίδια που έχουμε παίξει αξίζαμε περισσότερους βαθμούς. Σήμερα παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Κάναμε κάποια λάθη αλλά θα τα διορθώσουμε».

Για τον Σίεστεντ, ερωτώμενος, απάντησε: Κάποιες φορές υπάρχουν πράγματα σημαντικότερα από το ποδόσφαιρο. Είναι αλήθεια ότι θα ξεκινούσε αλλά και οι παίκτες που έπαιξαν έκαναν πολύ καλή δουλειά».

Για το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του: «Είναι ένα πολύ κακό ξεκίνημα αλλά έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και έχουμε πολλά να δώσουμε. Αφότου παίξουμε με όλες τις ομάδες θα μπορούμε να εκφέρουμε μια πιο γενική άποψη.

Δουλεύω κάθε μέρα και μιλάω με όλους στην ομάδα. Ξέρω ότι χρειαζόμαστε τους βαθμούς. Όλοι το ξέρουν. Σε αυτές τις περιπτώσεις όμως καταλαβαίνουμε ποιοι είμαστε και τη δύναμή μας.

Αν είμαι σε ένα πάρτι με πισίνες ποτά και πολλές γυναίκες, έχω πολλούς φίλους. Αν όμως είμαι στο δρόμο και ζητάω φαγητό από κάποιον, κανείς δεν πρόκειται να με βοηθήσει.

Ο Μαρτίνς έδωσε μια συνέντευξη στην Πορτογαλία και είπε όταν πήγε στον Ολυμπιακό η αρχή ήταν πολύ δύσκολη και άλλαξε 21 παίκτες. Άλλαξε ολόκληρο το πλάνο του αλλά σήμερα όλα είναι πολύ καλύτερα. Και εμείς έχουμε αλλάξει το πλάνο μας και χρειαζόμαστε χρόνο».

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα