×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναιτωλικός: Φιλικό με τη δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα


    Sportime Team

Παναιτωλικός: Φιλικό με τη δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα


Ο Παναιτωλικός διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την Μπενφίκα και μάλιστα θα  γίνει κι ένα φιλικό με τη δεύτερη ομάδα των Πορτογάλων, μέσα στο καλοκαίρι.

Οι Αγρινιώτες έχουν ανοίξει ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Μπενφίκα εδώ και αρκετούς μήνες και μάλιστα είναι θέμα χρόνου και η επίσημη ανακοίνωση.

Άλλωστε σε αυτό το πλαίσιο αποκτήθηκαν και τον περασμένο Ιανουάριο οι Πέδρο Αμαράλ και Γκούγκα από τη δεύτερη ομάδα των «αετών της Λισσαβόνας».

Σε αυτό το πλαίσιο της συνεργασίας λοιπόν υπάρχει οριστική συμφωνία να διεξαχθεί ένα φιλικό παιχνίδι με την Μπενφίκα Β’, το οποίο θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο, στις αρχές του Αυγούστου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει φιξαριστεί η ακριβής ημερομηνία του φιλικού, αλλά αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσουν οι δύο ομάδες από κοινού, στην πορεία της προετοιμασίας.

Μέχρι τότε θα ξεκαθαρίσει οριστικά και το καθεστώς της συνεργασίας που έχουν οι δύο πλευρές και μάλιστα με επίσημες ανακοινώσεις.

Πέραν από οποιαδήποτε συνεργασία σε επίπεδο ακαδημιών –που είναι δεδομένο ότι θα υπάρχει- ο Παναιτωλικός θα ευνοηθεί αφού θα μπορεί να παίρνει παίκτες από τη δεύτερη ομάδα, ως δανεικούς.

Με αυτό τον τρόπο και η Μπενφίκα θα μπορεί να εξελίσσει κάποιους νεαρούς και ελπιδοφόρους παίκτες, ώστε να τους πάρει πίσω πιο έτοιμους, αλλά κυρίως για τον Παναιτωλικός θα μπορεί να ενισχύεται σημαντικά.

Αυτό έγινε και με τους Αμαράλ και Γκούγκα. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν αποκτηθεί ως δανεικοί μέχρι το καλοκαίρι, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα συνεχίσουν στο Αγρίνιο.

Πόσο μάλλον περισσότερο τώρα, που ο Λουίς Κάστρο είναι συμπατριώτης τους και έχει ολοκληρωμένη εικόνα για τους δύο παίκτες.


Τελευταία Νέα