×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναιτωλικός: Καμαρά και πωλήσεις φέρνουν επιθετικό


    Αντώνης Τσιράκης

Παναιτωλικός: Καμαρά και πωλήσεις φέρνουν επιθετικό


«Το μόνο που μας νοιάζει τώρα είναι να κλείσουμε προπονητή». Αυτό λέει επίσημα ο Παναιτωλικός τη δεδομένη χρονική στιγμή και λογικό. Προέχει, άλλωστε το θέμα του αντικαταστάτη του Τραϊανού Δέλλα δεν έχει τελειώσει. Ωστόσο, μεταγραφικά οι εξελίξεις σταδιακά θα αρχίσουν να τρέχουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, μία θέση που προβληματίζει είναι αυτή του επιθετικού. Και οι λόγοι είναι αρκετοί. Μοράρ και Μπαΐροβιτς δύσκολα θα βρίσκονται αμφότεροι στο Αγρίνιο μετά το καλοκαίρι. Αμφότεροι ψάχνονται με τον δεύτερο να έχει ήδη φέρει μία πρόταση, όπως αποκαλύψαμε. Ο λόγος για τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος πάντως θα πρέπει να ανέβει αισθητά προκειμένου να τον κάνει δικό του. Το θέμα, όμως, δεν έχει «καεί» ακόμη και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το να έχουμε εξελίξεις προσεχώς.

Από εκεί και πέρα, ο Παναιτωλικός έχει να διαχειριστεί και την υπόθεση του Καμαρά. Ο τελευταίος τραυματίστηκε σοβαρά τον Δεκέμβριο και στην καλύτερη θα είναι ιατρικά εντάξει τον Αύγουστο. Υπάρχουν και κάποιες πληροφορίες που τον θέλουν να αργεί ακόμα περισσότερο. Επομένως, τα κουκιά για τον φορ δεν βγαίνουν -με μία πώληση- και κίνηση για επιθετικό θα γίνει.