×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναιτωλικός: Τα… γκάζια του Κωστούλα και ο Λουίς Κάστρο


    Sportime Team

Παναιτωλικός: Τα… γκάζια του Κωστούλα και ο Λουίς Κάστρο


Ο Παναιτωλικός έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του, έμπλεξε από πολύ νωρίς στα σενάρια υποβιβασμού και δεν δείχνει ικανός να «σηκώσει κεφάλι».

Στο εσωτερικό της ομάδας υπάρχει κρίση,το 5χ5 των ηττών έχει φέρει προβληματισμό και… μουρμούρα, ενώ ο κόσμος είναι απαισιοδόξος για το νέο μοντέλο εκ Πορτογαλίας που εφαρμόζει η διοίκηση.

Ναι μεν χρειάζεται πίστωση χρόνου και υπομονή, ωστόσο το «μηδέν» στον βαθμολογικό πίνακα δεν χωνεύεται εύκολα.

Εξού και η άφιξη του Φώτη Κωστούλα στο Αγρίνιο το Σάββατο (28/9).

Το αφεντικό των «καναρινιών» έστειλε ηχηρό μήνυμα στους συνεργάτες του ενόψει της συνέχειας. Απαίτησε συσπείρωση, αλλά ζήτησε να αναλάβουν τις ευθύνες τους συγκεκριμένα πρόσωπα, όσον αφορά δύο ζητήματα.

Το ένα έχει να κάνει με τον αγωνιστικό σχεδιασμό και το δεύτερο με το οικονομικό σκέλος.

Ναι μεν δεν έθεσε θέμα αλλαγής προπονητή, αλλά ουδέποτε άφησε να εννοηθεί ότι ο Λουίς Κάστρο θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος στο ματς με τη Λαμία.

Ουσιαστικά, ο Κωστούλας περιμένει να δει την αντίδραση των ποδοσφαιριστών στην αναμέτρηση με τους Φθιώτες και αναλόγως θα πράξει.

Όσον αφορά το θέμα που προέκυψε με τους φιλάθλους και την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος με τον χειρισμό της κατάστασης, καθώς βρέθηκαν οπαδοί της Ένωσης σε θέσεις κατόχων εισιτηρίων διαρκείας των γηπεδούχων.

Το αποτέλεσμα ήταν η ΠΑΕ, αντί να έχει κέρδος από τις πωλήσεις εισιτηρίων γύρω στα 14.000 ευρώ, να πληρώσει πρόστιμο 21.000 ευρώ. Δηλαδή να… μπει και μέσα.

Παναιτωλικός!!

 

 


Τελευταία Νέα