ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η δωδεκάδα των «πρασίνων»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης βρίσκεται στη δωδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Euroleague, κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο πρώην σέντερ των Σακραμέντο Κινγκς και Πόρτλαντ Τρεϊλμπλέιζερς προτιμήθηκε για ένα ακόμη παιχνίδι, αντί του Ιαν Βουγιούκα. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην προηγούμενη αναμέτρηση των πρωταθλητών στην Euroleague, με αντίπαλο τη Μπούντουτσνοστ, όπου ο Παπαγιάννης...
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η δωδεκάδα των «πρασίνων»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης βρίσκεται στη δωδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Euroleague, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο πρώην σέντερ των Σακραμέντο Κινγκς και Πόρτλαντ Τρεϊλμπλέιζερς προτιμήθηκε για ένα ακόμη παιχνίδι, αντί του Ιαν Βουγιούκα.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην προηγούμενη αναμέτρηση των πρωταθλητών στην Euroleague, με αντίπαλο τη Μπούντουτσνοστ, όπου ο Παπαγιάννης είχε πάρει τη θέση του Βουγιούκα και μάλιστα ήταν από τους πρωταγωνιστές για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

Η αποστολή: Τόμας, Λάνγκφορντ, Παπαγιάννης, Λάσμε, Παπαπέτρου, Παππάς, Γκιστ, Λεκαβίτσιους, Λοτζέσκι, Καλάθης, Αντετοκούνμπο, Μήτογλου.

Ο Μάικ Τζέιμς προβλέπει ότι ο Παναθηναϊκός θα νικήσει

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ξέρω τι έκανες…

Μπορείτε να απολαύσετε το μπασκετάκι;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η δωδεκάδα των «πρασίνων»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.