ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

«Πάτησαν» τις 360.000 ευρώ τα πρόστιμα στον Γιαννακόπουλο

Συνεχίζουν οι τιμωρίες στον διοικητικό ηγέτη του Παναθηναϊκού, λόγω της συνεχούς παρουσίας του στο ΟΑΚΑ
«Πάτησαν» τις 360.000 ευρώ τα πρόστιμα στον Γιαννακόπουλο

Πρόστιμα «non-stop» στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο από την Euroleague. Η διοργανώτρια αρχή τιμώρησε, εκ του αναμενομένου, τον διοικητικό ηγέτη της «πράσινης» ΚΑΕ με 180.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι το συνολικό ποσό έφτασε τις 360.000 ευρώ (60+120+180) και συνεχίζει…

Ο λόγος του προστίμου έχει να κάνει με την παρουσία του στο ΟΑΚΑ για το Game 2 της σειράς με την Ρεάλ Μαδρίτης την Πέμπτη (19/4), παρά την απαγόρευση εισόδου που του έχει επιβληθεί για τα γήπεδα της διοργάνωσης μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Είναι προφανές πως αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει και δεν ηττηθεί στην Ισπανία στα δύο προσεχή παιχνίδια, κατακτήσει μία νίκη και φέρει τη σειρά στο 2-2, η πρόκριση θα κριθεί στο ΟΑΚΑ. Και σε ενδεχόμενη νέα παρουσία του, το πρόστιμο θα φτάσει τις 240.000, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι ποινές είναι αυτόματες.

Αξίζει πάντως, να αναφερθεί το στοιχείο πως τα χρήματα της ποινής αφαιρούνται από τις δόσεις (4 τριμηνιαίες) του Παναθηναϊκού από τη Euroleague και τα τηλεοπτικά. Οι δόσεις αφορούν το bonus των νικών, δηλαδή 37.000 ευρώ η νίκη στην κανονική περίοδο και 70.000 ευρώ η νίκη στα πλέι-οφ.

Νέα επιστολή και έπεται «καμπάνα» στον Γιαννακόπουλο

Πρόστιμο 120.000 ευρώ από την Euroleague στον Γιαννακόπουλο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Πάτησαν» τις 360.000 ευρώ τα πρόστιμα στον Γιαννακόπουλο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.