Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, αφού ευχαρίστησε όσους βοήθησαν τον Παναθηναϊκό με τον τρόπο τους, έστειλε μήνυμα ενότητα και ζήτησε να μιζεριάσουμε και το μπάσκετ. 

Από τα μεγάλα ζητήματα που καίνε τον Παναθηναϊκό είναι τα συμβόλαιο των Παπαπέτρου, Μήτογλου, Χεζόνια και Νέντοβιτς που θα συζητήσουν για την ανανέωση. Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης τόνισε ότι έχουν γίνει επαφές με τους παίκτες.

Αρχικά ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ είπε: «Εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι στήριξαν την ομάδα, ίσως στην πιο δύσκολη στιγμή της από την μέρα που ήρθα πριν από 31 χρόνια. Από έναν απλό άνθρωπο που μας πίστευε και μας έλεγε ένα μπράβο στον δρόμο, μέχρι κάποιους που μας βοήθησαν ουσιαστικά. Όλα κάνουν ένα κύκλο. Είμαστε στην αρχή ενός καινούργιου κύκλου.

Βοηθάμε την ομάδα να υπάρχει με τα δεδομένα της στο καλύτερο επίπεδο. Όσοι είμαστε εδώ έχουμε κοινό παρονομαστή την μπάλα του μπάσκετ, ο καθένας από τη σκοπία του. Κοινωνικά τα πράγματα δεν είναι ωραία. Έχει πέσει μιζέρια. Μην μιζεριάσουμε και το μπάσκετ, δεν κάνει. Δεν είναι καλό για το άθλημα. Το μπάσκετ μας έχει δώσει χαρές, μην το μιζεριάσουμε. Το ‘χουμε σαν χώρα. Αν είμαστε σε έναν κύκλο κάτω, θα πάει πάνω. Ας στηρίξουμε το μπασκετάκι, όπως συνηθίζουμε να λέμε και ας περιμένουμε καλύτερες μέρες».

Και κατέληξε λέγοντας: «Έχουν γίνει επαφές, φυσικά. Θέλουμε να μείνουν εδώ και καιρό. Συζητάμε, πιστεύω να βρούμε την άκρη και να είμαστε ο κορμός που θέλουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας, αυτό σκεφτόμαστε μέρα – νύχτα».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παναθηναϊκός: «Πωλείται ακόμα η ΚΑΕ, έχουμε 15 σύμφωνα εμπιστευτικότητας»

Διαμαντίδης: «Ο Παναθηναϊκός δεν είναι για εμένα διοικητικός τίτλος»