Τρίτη 7 Ιουλίου 2026
Sportime

Χεζόνια: Όταν φώναζε ότι ήθελε Παναθηναϊκό

Ο Μάριο Χεζόνια επιστρέφει στην Ευρώπη για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, σε μια ομάδα που τόσο χρόνια ήθελε να έρθει.

Μαντώ Καψάλη 1 λεπτά ανάγνωσης
Χεζόνια: Όταν φώναζε ότι ήθελε Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Μάριο Χεζόνια επιστρέφει στην Ευρώπη για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, σε μια ομάδα που τόσο χρόνια ήθελε να έρθει.

Ο Μάριο Χεζόνια πρώτα έγινε οπαδός του Παναθηναϊκού και μετά παίκτης του! Η αγάπη και η τρέλα του Κροάτη για το «τριφύλλι» είναι μεγάλη και με κάθε ευκαιρία την έδειχνε στα social media.

Ο Κροάτης γκαρντ έχει γεμίσει τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter με βίντεο αγώνες του Παναθηναϊκού και με την ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν στο ΟΑΚΑ οι οπαδοί. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι και άτυχος, αφού στο πρώτο του παιχνίδι στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων δεν θα υπάρχει το κοινό που τόσο έχει αγαπήσει.

Σε κάθε τίτλο ή μεγάλη νίκη των «πρασίνων» ανέβαζε ένα βίντεο από την Θύρα 13 και οι φίλοι του Παναθηναϊκού τον ήθελαν διακαώς στην ομάδα. Κάτι που τελικά έγινε.

Δείτε εδώ μερικές δημοσιεύσεις του με έντονο πράσινο χρώμα:

Missing 🏀 pic.twitter.com/YT6R6Nr0kb

— Mario Hezonja (@mariohezonja) April 15, 2020

Different ball Game. ☘️ pic.twitter.com/b9zyZX8dY6

— Mario Hezonja (@mariohezonja) December 7, 2019

🎧‼️‼️‼️‼️ https://t.co/whwZ3dEA0l

— Mario Hezonja (@mariohezonja) April 9, 2020

Ακόμα είχε δείξει την συμπόνια του στον σεισμό που είχε γίνει και προσευχόταν για την Ελλάδα:

🇬🇷❤️🙏🏻 https://t.co/b24n64srrI

— Mario Hezonja (@mariohezonja) October 30, 2020

Μάριο Χεζόνια

🎧‼️‼️‼️‼️ https://t.co/whwZ3dEA0l

— Mario Hezonja (@mariohezonja) April 9, 2020

Επίσης σε κατηγορίες: Euroleague Stoiximan Basket League Μπάσκετ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Μαντώ Καψάλη

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα