Κι επίσημα αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Βόβορας. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Γιώργος Βόβορας βρισκόταν σε δύσκολη θέση όπως έγκαιρα σας είχε ενημερώσει το Sportime από τα ξημερώματα της Δευτέρας (4/1). Η ήττα από το Λαύριο συνδυαστικά με τη γενικότερη πτώση που έχει υποστεί η ομάδα το τελευταίο διάστημα, οδήγησαν τους διοικούντες στο ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη υπό τις παρούσες συνθήκες. Και τελικά στην απόφαση για αλλαγή προπονητή.

Ο 43χρονος κόουτς πέρασε από την προπόνηση κι αποχαιρέτησε τους παίκτες του. H προπόνηση έγινε υπό την επίβλεψη των μέχρι πρότινος συνεργατών του, Κώστα Χαραλαμπίδη, Θανάση Γιαπλέ και Γιάννη Σιούτη.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει τα εξής:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Βόβορα.

Ευχαριστούμε θερμά τον Γιώργο για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στον Σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, κατά τα οποία υπήρξε μέλος της οικογένειάς μας. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Ο Γιώργος Βόβορας δήλωσε σχετικά: «Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω την οικογένεια του Παναθηναϊκού, της οποίας νιώθω μέλος, έπειτα από τα όσα έζησα εδώ όλα αυτά τα χρόνια. Κρίναμε πως για το καλό του Συλλόγου έπρεπε να πάρουμε αυτήν την απόφαση. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα στην ομάδα. Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό».

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς είχε προλάβει να αποχαιρετήσει τον προπονητή του με τα καλύτερα λόγια, μέσω μιας ανάρτησης στο λογαριασμό του στο Instagram.

Κι επίσημα ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.