×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Έτσι επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Πιτίνο


    Νίκος Μπουρλάκης

Έτσι επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Πιτίνο


Ο Ρικ Πιτίνο βρίσκεται προ των πυλών του Παναθηναϊκού και ετοιμάζεται για τη δεύτερη θητεία του στον πράσινο πάγκο, μετά από την περσινή άκρως επιτυχημένη.

Μέχρι ωστόσο να φτάσουμε ώστε να ετοιμάζεται να φορέσει και πάλι το τριφύλλι στο στήθος, έπρεπε να ξεπεραστούν μια σειρά από εμπόδια. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως πλέον ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ, έχει δώσει και τα χέρια με την ομοσπονδία ώστε να αναλάβει και τις τύχες της Εθνικής ομάδας.

Σε ότι έχει να κάνει με αυτό το κομμάτι, αφενός η συμφωνία του με την ομοσπονδία είναι ουσιαστικά για το καλοκαίρι, μετά από το τέλος της σεζόν. Οπότε πρακτικά δεν τίθεται θέμα «ασυμβίβαστου». Αλλά, από εκεί και πέρα ο Πιτίνο είναι ένα πρόσωπο διεθνούς ακτινοβολίας και αναγνώρισης, οπότε πολύ δύσκολα το όνομά του θα εμπλεκόταν σε μικροπολιτικές.

Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άσκησε ιδιαίτερη πίεση στον Πιτίνο ώστε να τον πείσει να έρθει και πάλι στην Ελλάδα. Παρότι υπάρχει το οικογενειακό πρόβλημα στις ΗΠΑ, ο ίδιος πείστηκε ώστε να επιστρέψει στη χώρα μας.

Σε αναμονή του Πιτίνο

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συμφωνία είναι, σε πρώτη φάση, ως και το τέλος της φετινής σεζόν, ενώ εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα παραμείνει το ίδιο τεχνικό επιτελείο.

Ο Πιτίνο ήταν από την πρώτη στιγμή ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού, αν και οι «πράσινοι» εξέτασαν κι άλλες περιπτώσεις. Όπως είχε αναφέρει το Sportime ψηλά στη λίστα ήταν ο Δημήτρης Πρίφτης, αλλά υπήρχε το εμπόδιο του συμβολαίου του.

Πριν από την αναχώρηση της αποστολής για τη Λιθουανία, ο Γιώργος Βόβορας ενημερώθηκε πως πιθανότατα θα έμενε μέχρι το τέλος της σεζόν με τους διοικούντες να δεσμεύονται να απαντήσουν ως την άλλη εβδομάδα. Ωστόσο, παρότι ο ίδιος κέρδισε πόντους με την εικόνα της ομάδας στη Λιθουανία, ήρθε η απάντηση του Πιτίνο και τα ανέτρεψε όλα!

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα