×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Γιαννακόπουλος: Ματιές στα χαρτιά του


Sportime Team

Γιαννακόπουλος: Ματιές στα χαρτιά του


Ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα δώσει συνέντευξη Τύπου στις 3 Ιουνίου για να μιλήσει για όλα και το Sportime αποκρυπτογραφεί τις πρώτες σκέψεις του.

Ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού αποφάσισε να ανοίξει τα χαρτιά του και στις 3 Ιουνίου θα δώσει συνέντευξη Τύπου για να μιλήσει για όλους και για όλα. Το Sportime κοιτάει πίσω απ’ τα χαρτιά και προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει τις σκέψεις του για το αύριο της ομάδας.

Κατ’ αρχάς θα πρέπει να πούμε ότι ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ είναι πολλές φορές απρόβλεπτος και παρορμητικός και δεν μπορεί να πει κανείς ότι διαβάζει εύκολα τις σκέψεις του. Από την άλλη, όμως, ήδη υπάρχουν κάποιες πρώτες εικόνες για όσα έχει στο μυαλό του

Ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» είναι αποφασισμένος να βάλει τα πάντα στο τραπέζι και να μιλήσει για όλους και για όλα.

Βοτανικός

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ και πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα μιλήσει και για ποδόσφαιρο και θα κάνει αναφορά φυσικά και στο όραμά του για το γήπεδο στον Βοτανικό.

Όλα δείχνουν ότι θα δείξει την δυσαρέσκειά του και για τις τεράστιες καθυστερήσεις που έχουν παρατηρηθεί από την πλευρά της Πολιτείας για τον Βοτανικό. Από την άλλη, θα  κάνει αναφορά και στο γεγονός ότι είχε ζητήσει την στήριξη επωνύμων και οικονομικά ισχυρών φίλων της ομάδας, αλλά ελάχιστοι στάθηκαν δίπλα του και έδωσαν βοήθεια.

Το τμήμα μπάσκετ

Μεγάλο κομμάτι των σκέψεών του έχουν να κάνουν φυσικά με τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» είναι η δεύτερη οικογένειά του. Αποτελεί την συνέχεια των αείμνηστων μυθικών ηγετών της ομάδας, Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου. Αυτό και μόνο δείχνει ότι δύσκολα θα αποχωρήσει από το δεύτερο σπίτι του.

Ένα από τα πιο πιθανά σενάρια είναι να πάει λίγο πιο πίσω και να αναθέσει την ευθύνη της ομάδας στον Μάνο Παπαδόπουλο, ο οποίος είναι ένας άνθρωπος που πρόσωπα και πράγματα ξέρει και είναι και μια ζωή στον Παναθηναϊκό.

Το τοπίο στο οικονομικό κομμάτι της ΚΑΕ θα αλλάξει. Το τσουνάμι που έχει προκαλέσει ο κορονοϊός τα λουκέτα σε Basket League και Euroleague έχουν αφήσει οικονομικές πληγές. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει άλλον δρόμο να ακολουθήσει πέρα απ’ αυτόν των μεγάλων περικοπών.

Το μπάτζετ αναμένεται να πέσει και θα έχει ταβάνι στη νέα σεζόν περίπου τα 8 εκατ. Αυτό σημαίνει ότι θα πάμε σε σημαντικές αλλαγές στον σχεδιασμό.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Sportime Extras