×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Γιαννακόπουλος: Τα σημάδια που όντως δείχνουν απομάκρυνση!


Για πολύ κόσμο το να εγκαταλείψει… έτσι απλά τον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν είναι και τόσο εύκολο. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι δεν θα αντέξει για πολύ και κάποια στιγμή θα εμφανιστεί. Κι όμως, υπάρχουν κάμποσα σημάδια που δείχνουν ότι ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ όντως έχει… απενεργοποιηθεί!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει αποφασίσει, όπως είναι γνωστό, την απομάκρυνσή του από τα δρώμενα του Παναθηναϊκού. Το είπε και σε συνέντευξη Τύπου. Το επανέλαβε με γραπτή δήλωση. Στην πορεία τα ηνία δόθηκαν σε σύμβολα του Παναθηναϊκού, όπως ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Κοντά τους φυσικά βρίσκεται ο Τάκης Τριαντόπουλος, στενός συνεργάτης και φίλος του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ. Είναι άνθρωπος πιστός στον Γιαννακόπουλο και χρόνια διαχειρίζεται τα οικονομικά στις επιχειρήσεις του.

Όμως πέραν τούτων υπάρχουν και κάμποσα σημάδια που ΟΝΤΩΣ δείχνουν ότι ο νυν ιδιοκτήτης της ομάδας ΔΕΝ συμμετέχει. Διότι με παρόντα τον ιδιοκτήτη, το πιθανότερο είναι να μη συνέβαιναν.

1.Σχέσεις με Euroleague. Αν ακούσατε ή διαβάσατε τις δηλώσεις των Αλβέρτη και Διαμαντίδη ο Παναθηναϊκός έχει περάσει σε τελείως διαφορετική λογική. Εγκαταλείπει τις εκρηκτικές σχέσεις με την Euroleague. Περνάει σε μια νέα φάση, όπου πάντα θα ασκεί έλεγχο και κριτική αλλά όχι με αυτό τον τρόπο που είχε ως τώρα. Που δεν οδήγησε πουθενά αλλού εκτός από πρόστιμα.

2.Ήρεμη πολιτική. Από τη φύση του ο Δ.Γ. είναι «επιθετικός» παίκτης. Του αρέσουν τα ρίσκα, είναι αυθόρμητος κι εκρηκτικός στις αντιδράσεις του και γι’ αυτό ξεφεύγει από τα όρια. Η ΚΑΕ είχε παρασυρθεί- φυσιολογικά- στο ίδιο ταμπεραμέντο. Πιστεύουμε ότι ήταν ξεκάθαρη η θέση των δύο εμβληματικών αρχηγών στη συνέντευξη Τύπου.

3.Το «αντίο» στον Παππά. Ουδέποτε έκρυψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος την αγάπη του στον παίκτη. Σε κάποιες από τις συζητήσεις του τον είχε τοποθετήσει στην κορυφαία ομάδα όλων των εποχών. Υπερβολή; Σίγουρα, αλλά αυτό δείχνει τη συμπάθεια στον Παππά. Κι ενώ αρχικά είχε συμφωνήσει να παραμείνει τελικά με τη νέα… τάξη πραγμάτων, αποχώρησε. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι με Γιαννακόπουλο ο Παππάς δε θα είχε φύγει ποτέ.

4.Αυτό… πάει να γίνει. Νεμάνια Νέντοβιτς… Από το 2016, όταν κι έληξε άδοξα η συνεργασία με τον Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς (συν τις περιπτώσεις κυρίως Πάβλοβιτς και Ραντούλιτσα και λιγότερο Κούζμιτς), ο Παναθηναϊκός ΠΟΤΕ δεν είχε αποκτήσει Σέρβο παίκτη ή προπονητή. Μιλάμε για τέσσερις σεζόν…  Τώρα πάει να «σπάσει» κι αυτό το «ταμπού» και οι «πράσινοι» να πάνε για Σέρβο παίκτη.

Και τα τέσσερα αυτά στοιχεία είναι ενδεικτικά, μαζί φυσικά με την απόφασή του να βάλει λουκέτο στα Media που είχε («Πράσινη» και «Leoforos.gr») και συνδέονταν με τον Παναθηναϊκό.

ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ! ΠΑΙΞΕ ΟΠΟΙΟ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΘΕΛΕΙΣ

Τελευταία Νέα