×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Καλάθης: Ετοιμάζει βαλίτσες για Βαρκελώνη!


    Στέφανος Σύριγγας

Καλάθης: Ετοιμάζει βαλίτσες για Βαρκελώνη!


Ο Νικ Καλάθης δείχνει να είναι με το ένα πόδι προς την έξοδο από τον Παναθηναϊκό και το άλλο πόδι προς τη Βαρκελώνη.

Καλάθης: Ο Ελληνας γκαρντ δείχνει να ετοιμάζει βαλίτσες, να αποχαιρετάει τους «πράσινους» και να ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Ισπανία ώστε να φορέσει την φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Οι Καταλανοί φαίνεται να έχουν καλύψει τις απαιτήσεις τουγια 3ετές συμβόλαιο κάτω πάντως, από τα 6 εκατ. και έτσι φαίνεται να είναιέτοιμος να πει το «ναι».

Επίσης βεβαια  δεν μπορεί να το πει ακόμα.Ο Καλάθης ανήκει στον Παναθηναϊκό. Εχει ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα με τους «πράσινους», το οποίο φτάνει τα 2,1 εκατ.

Όπως όλα δείχνουν,όμως, το διαζύγιο είναι προ των πυλών.Από την μια στον Παναθηναϊκό κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την επόμενη μέρα στην ομάδα.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν την προσεχή Τρίτη (9/6, 13:30) οπότε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα δώσει την… περίφημη συνέντευξη Τύπου (ήταν να διεξαχθεί την Τετάρτη 3/6, αλλά αναβλήθηκε για τις 9/6) και θα ανοίξειτα χαρτιά του για το «αύριο» του «τριφυλλιού».

Κανείς δεν μπορεί με σιγουριά να πει αν ο διοικητικός ηγέτηςτης ομάδας θα μείνει ή θα φύγει. Ας πάρουμε όμως, το «καλό σενάριο» του ναμείνει.

O Καλάθης  δε δέχεται την μείωση. Το οικονομικό τσουνάμι που έχει προκαλέσει ο κορονοϊός έχεισαρώσει τα ταμεία των ομάδων. Ετσι οι δραστικές μειώσεις στα μπάτζετ είναια αναπόφευκτες. Οι «πράσινοι» θα πάνε σε μεγάλες περικοπές (το ταβάνι στομπάτζετ δείχνει να είναι στα 7,5 με 8 εκ.). Τι σημαίνει αυτό; Ότι το συμβόλαιοτου Καλάθη θα… ψαλιδιστεί.

Σενάρια ανέφεραν ότι υπήρχε μια σκέψη για μείωση σχεδόν 40% στα λεφτά του Ελληνα γκαρντ, κάτι που ο Καλάθης δεν θέλει με τίποτα.Η ομάδα όμως, δεν μπορεί να κάνει κι αλλιώς. Θα πρέπει νακόψει κατά πολύ τα λεφτά του αρχηγού. Ο παίκτης, όμως, δεν το θέλει αυτό και έτσι μοιραία θα πάνε σε διαζύγιο.

Η Μπαρτσελόνα έχει κάνει ήδη δουλειά στο θέμα Καλάθη καιέχει διαμηνύσει στον παίκτη τις προθέσεις της. Οι Καταλανοί δείχνουν νακαλύπτουν τις επιθυμίες του και έτσι αν δεν αλλάξει κάτι όλα δείχνουν ότι ο Ελληνας γκαρντ θα πει «αντίο» στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό και θα δηλώνει  πλέον για την επόμενη 3ετία «Καταλανός».


Τελευταία Νέα