Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Όντεντ Κάτας, επανάλαβε τη δύσκολη κατάσταση με τον Νεμάνια Νέντοβιτς ενώ απάντησε σε ερώτηση σχετικά με ενδεχόμενη μεταγραφή.

Ο Κάτας τόνισε ότι για το θέμα του Νέντοβιτς δεν έχει να δώσει ακόμα κάποια απάντηση. Και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ρισκάρει. Απ’ εκεί και πέρα υπογράμμισε ότι θα περιμένει και τη νέα εξέταση που θα κάνει ο Σέρβος γκαρντ, προκειμένου να διαπιστωθεί αν θα μπορέσει να επιστρέψει στο ρόστερ της ομάδας. Και βέβαια, μετά την πρόκριση στον τελικό επεσήμανε πόσο πολύ θέλουν στον Παναθηναϊκό το Κύπελλο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την εμφάνισή μας, ειδικά στην άμυνα. Κάναμε καλύτερη δουλειά στο δεύτερο ημίχρονο όπου είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Επιθετικά κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα και ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο μας. Θέλαμε να κρατήσουμε τον αντίπαλο κοντά στους 70 πόντους. Μέχρι το τέλος της σεζόν θέλουμε να παίζουμε σκληρά ώστε να κερδίσουμε τους δύο τίτλους. Γενικά είμαι ικανοποιημένος από τη νοοτροπία της ομάδας και την αντίδρασή της».

Για τον Νέντοβιτς και το αν υπολογίζεται για τον τελικό και τα playoffs σημείωσε: «Δεν έχω κάποια απάντηση γι’ αυτό. Δεν πιστεύω ότι θα παίξει στον τελικό. Για τα playoffs δεν ξέρω ακόμα αν θα είναι έτοιμος. Λόγω του κορονοϊού δεν πρόκειται να ρισκάρουμε. Θα προετοιμάσουμε τον τελικό σαν να μην πρόκειται να παίξει».

Σχετικά με το αν υπάρχει πιθανότητα ενίσχυσης της ομάδας είπε: «Δεν έχουμε κάποιο όνομα στο τραπέζι και δεν είναι απόφαση που έχουμε πάρει ακόμα. Δουλειά μας είναι να κάνουμε δυνατό τον Παναθηναϊκό. Δεν έχουμε πολύ χρόνο και πρέπει να πάρουμε γρήγορα αποφάσεις. Θα δούμε τη νέα εξέταση του Νέντοβιτς και αν βρούμε λόγο να υπογράψουμε κάποιον παίκτη θα το κάνουμε».

Τέλος αναφέρθηκε στα γενέθλια του Δημήτρη Διαμαντίδη: «Είναι τα γενέθλιά του οπότε έπρεπε να κερδίσουμε! Χρόνια του πολλά!».