×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Λαπροβίτολα: Ποντάρουν στον πρωταγωνιστικό ρόλο


    Νίκος Μπουρλάκης

Λαπροβίτολα: Ποντάρουν στον πρωταγωνιστικό ρόλο


Για τον Νίκολας Λαπροβίτολα ισχύουν όσα ακριβώς σας είχαμε γράψει χθες. Ο 29χρονος Αργεντίνος έχει ενημερωθεί από τον Παναθηναϊκό ότι προορίζεται για πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα και φυσικά αυτό του αρέσει. Κι από τη στιγμή που του αρέσει στον Παναθηναϊκό ελπίζουν ότι υπάρχουν πιθανότητες για την αίσια έκβαση της υπόθεσης.

Ο Λαπροβίτολα δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης και θα πρέπει να «ξεμπλέξει» απ αυτό.

Φυσικά δεν πρόκειται να συμβεί έτσι απλά καθώς ο Αργεντίνος απαιτεί χρήματα από τους Μαδριλένους καθώς το συμβόλαιό του «τρέχει» ως το 2021. Όχι όλο το ποσό βέβαια (1,2 εκατομμύρια μαζί με την εφορία) αλλά μέρος αυτού.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση σχετικά με τον Αργεντίνο και οι «πράσινοι» θα γνωρίζουν τι μπορούν να ελπίζουν.

Το σίγουρο είναι ότι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού περιμένουν. Κι ελπίζουν… Διότι ακριβώς σε αυτό το σημείο ποντάρουν. Στο ότι δίνουν πρώτο ρόλο στον Αργεντίνο.

Αυτό απέχει πολύ από την έντονη φημολογία που κυκλοφόρησε περί ύπαρξης προφορικής συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Στην παρούσα χρονική στιγμή δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο. Ο παίκτης θα πρέπει πρώτα να μείνει ελεύθερος από την Ρεάλ. Κι αν πραγματικά αισθανθεί έτοιμος να αναλάβει πρώτο ρόλο μετά την άγονη σεζόν στην Μαδρίτη, τότε όλα θα είναι καλά.

Για τον παίκτη ενδιαφέρονται και η Μπασκόνια με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Αλλά σύμμαχος του Παναθηναϊκού είναι ότι αυτές οι δύο ομάδες δεν τον προορίζουν σε πρώτο ρόλο.

Σε κάθε περίπτωση ο Αργεντίνος θα κληθεί να αποφασίσει για το μέλλον του. Όταν μείνει ελεύθερος από την Ρεάλ όπου δεν υπολογίζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΔΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Τελευταία Νέα