Μακ: «Είναι σπουδαίος προπονητής ο Κάτας»


Νίκος Μπουρλάκης

Μακ: «Είναι σπουδαίος προπονητής ο Κάτας»


Το έφερε έτσι η μοίρα και ο Σέλβιν Μακ συναντά για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν τον Όντεντ Κάτας. Οι δυο τους συνεργάστηκαν στην Χάποελ Ιερουσαλήμ στη διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Μακ είχε τα καλύτερα λόγια να πει για τον προπονητή του. «Είναι ένας σπουδαίος προπονητής, προπονητής των παικτών. Προφανώς καταλαβαίνει απόλυτα πώς σκέφτονται οι παίκτες, έχοντας παίξει κι αυτός σε υψηλό επίπεδο. Λατρεύω το σύστημά του, έπαιξα γι’ αυτόν στη Χάποελ Ιερουσαλήμ πέρσι. Είμαι ενθουσιασμένος που θα έχω την ευκαιρία να ξαναπαίξω γι’ αυτόν».

Σε ό,τι αφορά στην αναμέτρηση με την Βιλερμπάν, τόνισε:

«Παίξαμε σκληρά για σαράντα λεπτά. Φέτος δυσκολευόμαστε να έχουμε υψηλή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, σε κάποια παιχνίδια παίξαμε για 26′ ή 36′ καλά, αλλά χθες νιώθω ότι ήμασταν καλοί σε όλο το σαραντάλεπτο. Ήμασταν ανταγωνιστικοί και παίξαμε σε υψηλό επίπεδο».

Αναφορικά με τον αγώνα κόντρα στην Φενέρμπαχτσε αναμέτρηση δήλωσε: «Πρέπει να βγούμε αποφασισμένοι στο γήπεδο, όπως με τη Βιλερμπάν. Έχω αυτοπεποίθηση κι έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και τις δυνατότητές της. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να ελέγξουμε τα πράγματα που μπορούμε να ελέγξουμε. Θα έχουμε έναν νέο προπονητή, αλλά θα πρέπει να βγούμε έτοιμοι για να παίξουμε. Δεν έχουμε μπει ακόμη σε λεπτομέρειες για την τακτική, θα τα δούμε τις επόμενες ώρες».

C


Sportime Extras