Η εκρηκτική σύζυγος του Νεμάνια Νέντοβιτς «τάπωσε» επικριτή του (pic)


Στέφανος Σύριγγας

Η εκρηκτική σύζυγος του Νεμάνια Νέντοβιτς «τάπωσε» επικριτή του (pic)


Βρήκε τον δάσκαλό του ένας οπαδός που θέλησε να ειρωνευτεί τον Νεμάνια Νέντοβιτς για τους συχνούς τραυματισμούς του.

Η εκρηκτική σύζυγος του νέου παίκτη του Παναθηναϊκού τον «τάπωσε» για τα καλά και τον έβαλε στη θέση του με μια γερή, σκληρή και ξεγυρισμένη ατάκα – «καρφάρα».

Όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι πόσταρε μια φωτογραφία του πάνω σε ένα σκάφος. Είναι γνωστό, όμως, ότι ορισμένοι ανεγκέφαλοι και πικρόχολοι ακόμα και σε μια τέτοια φωτογραφία, θα έβρισκαν κάτι για να στάξουν χολή. Και βρήκαν.

Ένας οπαδός είδε την φωτό. Θυμήθηκε ότι ο Σέρβος γκαρντ έχει… θέματα με τους τραυματισμούς και έχει ταλαιπωρηθεί πολύ απ’ αυτούς.

Σκέφτηκε λοιπόν, να πει την… εξυπνάδα του. Δεν σκέφτηκε βέβαια, ότι η εξυπνάδα δείχνει μυαλό με ΙQ… ραδικιού. Έτσι έγραψε ότι ο Νέντοβιτς… «τραυματίστηκε στο σκάφος».

Ο πανέξυπνος οπαδός δεν σκέφτηκε επίσης ότι θα τον… αναλάμβανε η σύζυγος του Σέρβου και θα τον έκανε σκόνη με μια ατάκα.

Η Μίνα Μιλουτίνοβιτς τα πήρε στο κρανίο. Το μοντέλο θέλησε να απαντήσει για λογαριασμό του αγαπημένου της. Και απάντησε με καρφάρα.

Η Μίνα Μιλουτίνοβιτς έγραψε: «Εσύ τραυματίστηκες όταν γεννήθηκες»! Και φυσικά ο οπαδός έπαθε… κοκομπλόκο και δεν απάντησε τίποτα.

Ε, μα τα ήθελε κι αυτουνού ο… Αντε να μην το πούμε γιατί δεν κάνει…

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news