Ο Νεμάνια Νέντοβιτς είναι και πάλι άτυχος και φυσικά όλοι εύχονται να σταματήσει κάποια στιγμή η κακοδαιμονία που τον κυνηγά.

Ο Νέντοβιτς έβλεπε τους συμπαίκτες του να σηκώνουν το Κύπελλο που φυσικά καταγράφεται και στο δικό του παλμαρέ. Ανεξάρτητα από το ότι οι συνθήκες δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί. Όπως επίσης δεν του επιτρέπουν να βγάλει τη φετινή χρονιά.

Όπως είναι γνωστό, ο Σέρβος πέρασε πολύ βαριά τον κορονοϊό με αποτέλεσμα να βρίσκεται μακριά από την κατάσταση που του επιτρέπει ν’ αγωνιστεί. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι ιατρικώς δεν είναι έτοιμος. Οι δείκτες σε κάποιους τομείς δεν είναι αυτοί που έπρεπε να είναι. Ο Νέντοβιτς για ακόμα μια χρονιά, την τρίτη συνεχόμενη θα γράψει πολλές απουσίες.

Και μάλιστα σε μια χρονιά που φαινόταν δική του. Οι εκπληκτικές του εμφανίσεις στην Euroleague τον έκαναν από τα πλέον hot ονόματα της φετινής διοργάνωσης. Η θλάση που υπέστη στις αρχές Φεβρουαρίου, παραμονές του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ήταν η αρχή. Η αποθεραπεία ήταν δύσκολη και αργή. Στην Ελλάδα, μετά την ήττα από τον Προμηθέα στο τέλος Ιανουαρίου, δεν ξανάπαιξε. Στην Euroleague επέστρεψε για τρεις αγώνες. Και στη συνέχεια το χτύπημα από τον κορονοϊό τον έθεσε εκτός σεζόν.

Ο Νέντοβιτς έχει φέτος 24 απουσίες από τις 59 υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού. Δώδεκα από την Basket League, τρεις από το Κύπελλο και 9 από την Euroleague. Πέρυσι με την Αρμάνι Μιλάνο είχε 22 απουσίες: 11 στο πρωτάθλημα Ιταλίας και άλλες τόσες στην Euroleague στις 51 υποχρεώσεις της ομάδας σε ολα τα επίπεδα.

Τη σεζόν 2018-2019 είχε 37 απουσίες από τις 69 υποχρεώσεις της Αρμάνι σε Πρωτάθλημα- Κύπελλο Ιταλίας και Euroleague.

Με μια απλή πρόσθεση γίνεται αντιληπτό ότι ο Νεμάνια Νέντοβιτς έχει καταγράψει 83 απουσίες από τις 179 υποχρεώσεις των ομάδων του (Μιλάνο και Παναθηναϊκός) την τελευταία τριετία. Περίπου στους μισούς αγώνες, έχει απουσιάσει…

Μακάρι να σταματήσει κάποια στιγμή αυτή η κακοδαιμονία