×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Νομική σύμβουλος ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Σωστή η επικύρωση»


    Sportime Team

Νομική σύμβουλος ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Σωστή η επικύρωση»


Η νομική σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μαργαρίτα Θάνου τοποθετήθηκε σχετικά με την κίνηση του Ολυμπιακού να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ και την απάντηση που περιμένουν οι «ερυθρόλευκοι» την Πέμπτη, μετά την εκδίκαση της υπόθεσης (17:00).

Εξηγώντας πως η απόφαση για την επικύρωση της βαθμολογίας ήταν σωστή και πως ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να ελπίζει σε επανάληψη της αγωνιστικής.

«Η προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, δεν έχει ανασταλτική δύναμη. Το ότι προσφεύγει κάποιος στο ΑΣΕΑΔ, όπως καταλαβαίνουμε όλοι, δεν μπορεί να έχει ανασταλτική δύναμη γιατί θα μπορούσε να είναι άρρωστος ο Καλάθης και να κάνουμε κι εμείς προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ. Δεν έχει αθλητικούς νόμους. Δεν έχει ανασταλτική δύναμη. Ο ΕΣΑΚΕ δεν είχε άλλο τρόπο παρά μόνο να επικυρώσει τη βαθμολογία», τόνισε η Θάνου.

Και συνέχισε στις δηλώσεις της μετά την ολοκλήρωση του διοικητικού συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ: «Έπρεπε να γίνει η επικύρωση αφού δεν προσφύγαμε στο ΑΣΕΑΔ ως Παναθηναϊκός για το -6. Τελείωσε, δεν υπήρχε άλλος τρόπος. Σου λέει ότι δεν μπορεί να επικυρωθεί η βαθμολογία μόνο όταν εκκρεμεί προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για αποτέλεσμα αγώνα. Εδώ εκκρεμεί προσφυγή, λένε να ακυρωθεί η ΚΕΔ. Δεν ζητούν επανάληψη αγωνιστικής, θα βγει αναγνωριστική απόφαση για παράνομη κλήρωση της ΚΕΔ. Θεωρώ ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο το ΑΣΕΑΔ αφού δεν του το ζήτησαν, αυτό λένε και ο Προμηθέας και ο ΕΣΑΚΕ».

Διαβάστε επίσης, όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.


Τελευταία Νέα