Οι εκδηλώσεις και οι εκφράσεις του Μάριο Χεζόνια στη διάρκεια του τελικού με τον Προμηθέα φανέρωναν πόσο έντονα ζει την εμπειρία του Παναθηναϊκού ο Κροάτης.

Παλαιότερα σε ένα κείμενο είχαμε αναρωτηθεί αν ο Χεζόνια ή ο Βράνκοβιτς είναι ο… πιο τρελός Κροάτης του Παναθηναϊκού. Ο Super Mario έχει βαλθεί να αποδείξει ότι μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και τον αγαπημένο Στόικο των φίλων του Παναθηναϊκού. «Τον Στόγιαν τον τρελό» που έλεγε και το σύνθημα.

Αμέσως μετά τη λήξη του τελικού ο Χεζόνια φρόντισε μέσω των social media να συνεχίσει να εκδηλώνει την αγάπη του. Και την τρέλα του για τον Παναθηναϊκό ταυτόχρονα. Μέσα από τις αναρτήσεις του μπορούσε εύκολα να καταλάβει κάποιος πόσο όμορφα αισθάνεται σ’ αυτή την ομάδα. Άλλωστε είχε κάνει και σχετικές δηλώσεις. Όπως για παράδειγμα ότι ποτέ στην καριέρα του δεν έπαιξε κάπου για τα χρήματα. Και βέβαια όταν έφτασε στην Αθήνα με όσα είχαν γίνει στο αεροδρόμιο. Που μάλιστα είχε ξεκαθαρίσει ότι αν κάποιος είχε πάρει πρόστιμο κατά τη μετάβαση στο αεροδρόμιο για την υποδοχή του, θα το πλήρωνε ο ίδιος.

Προσέξτε, όμως, μετά την κατάκτηση του πρώτου του τίτλου με τον Παναθηναϊκό πως αντέδρασε στα social media ο Κροάτης.

Βέβαια υπάρχει και ανάρτηση με την αγκαλιά του Δημήτρη Διαμαντίδη. Τον παίκτη που όπως έχει δηλώσει, θαύμαζε πολύ. SUPER 3D γράφει ο Κροάτης

Ακριβώς το ίδιο post έκανε και στο Instagram

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mario Hezonja (@supermariohezonja)

Βεβαίως υπάρχει και η ανάρτηση μετά από ένα καθοριστικό καλάθι. Και μάλιστα γράφει στα ελληνικά «Όλα για την Πανάθα μας».

Και αμέσως μετά την κατάκτηση του τίτλου έβαλε τα… κλασικά τριφύλλια, κύπελλα και την πρόταση «ΜΟΝΟ ΠΑΟ»

 

O Super Mario το χαίρεται ιδιαιτέρως στον Παναθηναϊκό… Και το δείχνει!