×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός: Ακόμα ένα κρούσμα στην ομάδα!


Νίκος Μπουρλάκης

Παναθηναϊκός: Ακόμα ένα κρούσμα στην ομάδα!


Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, υπάρχει ένα ακόμα κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα. Αυτό έδειξαν τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν άπαντες!

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη αναβάλλει τις υποχρεώσεις του με την Ζενίτ (ήταν ν’ αγωνιστεί σε… λίγη ώρα κανονικά) και με τον Προμηθέα (την Κυριακή 1/11 για την Basket League). Αλλά πλέον το πρόβλημα γίνεται πιο σοβαρό. Μετά το πρώτο κρούσμα που ανιχνεύθηκε την Τρίτη (27/10), βρέθηκε και δεύτερο στα απαραίτητα τεστ που έκαναν όλα τα μέλη της ομάδας.

Υπήρχε ήδη έντονη ανησυχία με δεδομένο ότι από το βράδυ της Τρίτης (27/10) δύο παίκτες παραπονέθηκαν για πόνο στο λαιμό. Γι’ αυτό άλλωστε στον Παναθηναϊκό έκαναν τα πάντα προκειμένου να μην ταξιδέψει η ομάδα στην Αγία Πετρούπολη.

Διότι αν (για παράδειγμα) η αποστολή είχε αναχωρήσει και κατά τα τεστ στην Ρωσία βρισκόταν θετικό ένα μέλος της ομάδας, θα έπρεπε να μείνει εκεί για 14 μέρες σε καραντίνα!

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει ότι ακόμη ένα μέλος της ομάδας μας διεγνώσθη θετικό στoν COVID-19.

Όλα τα μέλη της ομάδας μας υποβλήθηκαν την Πέμπτη (29/10) σε νέα τεστ για τον COVID-19 από τα αποτελέσματα των οποίων προέκυψε και το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Η κατάστασή του θα παρακολουθείται συστηματικά από τους ειδικούς και από το ιατρικό μας επιτελείο.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρούσματος του ΕΟΔΥ».

Τα μέλη του Παναθηναϊκού είναι σε καραντίνα. Φυσικά δε γίνονται προπονήσεις και όλοι εύχονται να βελτιωθεί η κατάσταση άμεσα.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η επόμενη υποχρέωση του Παναθηναϊκού είναι την Παρασκευή (6/11) με την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Sportime Extras