×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός: Έκαναν εξετάσεις για COVID-19


    Νίκος Μπουρλάκης

Παναθηναϊκός: Έκαναν εξετάσεις για COVID-19. Ο Παναθηναϊκός άρχισε τα τεστ για COVID-19 στους παίκτες που ήδη βρίσκονται στην Αθήνα.


Ο Παναθηναϊκός έχει κλείσει το ρόστερ του μετά και την απόκτηση του Πιέρ Τζάκσον. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς ήρθε στην Αθήνα το βράδυ της Τρίτης (11/8) και σιγά- σιγά μαζεύονται και οι υπόλοιποι.

Ο Παναθηναϊκός αρχίζει να μπαίνει σταδιακά σε δράση. Όσοι παίκτες βρίσκονται στην Αθήνα, έκαναν εξετάσεις για COVID-19. To ίδιο θα συμβεί και με όσους έρθουν στην πρωτεύουσα μέσα στις επόμενες ημέρες.

Κάπως έτσι οι παίκτες του Παναθηναϊκού αρχίζουν να μπαίνει σε ρυθμό… 2020-2021. Τα ιατρικά τεστ θα δώσουν και μια πρώτη εικόνα στο τεχνικό επιτελείο προκειμένου να καταστρώσει το πλάνο προετοιμασίας.

Η ομάδα μπαίνει σε μια νέα φάση. Με πολύ λιγότερα λόγια και με συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα. Παρόλ’ αυτά όλοι συμφωνούν ότι έγινε το καλύτερο δυνατό, στοχευμένα και μελετημένα, κατά τη διάρκεια των μεταγραφών.

Μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν τις εξετάσεις που έκαναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού (στην κεντρική φωτογραφία ο Χάουαρντ Σαντ Ρος)

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς στην πρώτη του παρουσία στα αποδυτήρια της ομάδας

 

 

Ο αρχηγός της ομάδας, Ιωάννης Παπαπέτρου

Η εξέταση στον Λεωνίδα Κασελάκη

Και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης

 

 

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Τελευταία Νέα