×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός: Μόσχα μέσω Λονδίνου, απίστευτη ταλαιπωρία


Sportime Team

Παναθηναϊκός: Μόσχα μέσω Λονδίνου, απίστευτη ταλαιπωρία


Ο Παναθηναϊκός θα ταλαιπωρηθεί μέχρι να φτάσει στη Μόσχα για τον αγώνα με την Χίμκι την Παρασκευή (2/10). Και μάλιστα θα αναγκαστεί να φύγει από την Τετάρτη (31/9) από την Αθήνα με πρώτη στάση στο Λονδίνο.

Το πόσο θα ταλαιπωρηθεί ο Παναθηναϊκός το αναφέρει στην έντυπη μορφή το Sportime την Κυριακή 27/9.

Κάθε ταξίδι θα είναι και «Οδύσσεια» για τις ομάδες λόγω του COVID αλλά και των μέτρων που ισχύουν σε κάθε χώρα. Γι’ αυτό είναι προετοιμασμένες οι ομάδες αλλά και πάλι δεν το λες κι… εύκολο! Η πρώτη ελληνική ομάδα που θα τραβήξει ταλαιπωρία είναι ο Παναθηναϊκός πάντως.

Οι «πράσινοι» στην πρεμιέρα της Euroleague αντιμετωπίζουν την Χίμκι στην Μόσχα, την Παρασκευή (2/10).

Θα πάνε στην πρωτεύουσα της Ρωσίας μέσω Λονδίνου αλλά οι πτήσεις που μπορούσαν να εξυπηρετήσουν την αποστολή, υποχρεώνουν σε ταξίδι από την Τετάρτη(31/9)!

Τα μέλη του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσουν από την Αθήνα, θα μεταβούν στο Λονδίνο όπου και θα διανυκτερεύσουν. Κι απ’ εκεί στη Μόσχα όπου θα φτάσουν το απόγευμα της Πέμπτης (1/10) παραμονή του αγώνα.

Το μόνο θετικό είναι ότι η περιοχή που εδρεύει η Χίμκι βρίσκεται πολύ κοντά στο αεροδρόμιο άρα δε θα υπάρξει επιπλέον ταλαιπωρία… Γιατί και η Μόσχα δεν είναι κι… εύκολη στην κίνηση!

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ


Τελευταία Νέα